Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Hornets" trenera meklējumi turpinās

"Hornets" trenera meklējumi turpinās
Vēl nav zināms kurš treneris vadīs Krisu Polu un Ņūorleānas "Hornets"
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņūorleānas "Hornets" joprojām turpina aktīvi nodarbojas ar jaunā galvenā trenera meklējumiem. Kandidātu saraksts ir samērā plašs, kas prasa rūpīgu un laikietilpīgu izpēti.

Galvenā trenera meklējumus "Hornets" sāka uzreiz pēc regulārās sezonas beigām, kad kļuva zināms, ka pagaidu treneris Džefs Bouvers nepaliks amatā. Interesanti, ka tieši Bouvers ir starp tiem, kas strādā pie jaunā galvenā trenera meklējumiem, būdams "Hornets" ģenerālmenedžeris. Pēdējo nedēļu laikā "Hornets" veikuši vairākas darba intervijas ar atlasītajiem kandidātiem un to vidū ir daži labi pazīstami treneri.

Viens no tiem ir Eiverijs Džonsons, kas tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem kandidātiem uz galvenā trenera amatu. "Hornets" vadība veikusi pārrunas arī ar Džefu Van Gandiju, Marku Džeksonu un Dagu Kolinsu, kuri pašlaik strādā par basketbola apskatniekiem ASV televīzijās, kā arī diviem treneriem, kas pašreiz citos klubos ieņem asistentu vietas - Dveins Keisijs ("Mavericks") un Montijs Viljamss ("Trail Blazers").

Jādomā, ka jaunumi saistībā ar "Hornets" jauno galveno treneri varētu būt gaidāmi pavisam drīz, jo kluba vadība cer atrast tādu pēc iespējas ātrāk. Tuvojas arī NBA drafts un tas ir nozīmīgs iemesls, kas liek pasteidzināt jaunā trenera izvēli. Ņūorleāna nav vienīgā pilsēta starp NBA klubiem, kurā nav galvenais treneris. Vēl pāris komandas pēc sezonas beigām nolēma veikt izmaiņas šajā amatā un viena no tādām ir arī Čikāgas "Bulls" klubs. Pēc pēdējās informācijas "Bulls" darbu pie jaunā trenera meklēšanas intensīvāk sāks nākamnedēļ.

Izmantotie resursi:
nola.com
espn.com

     [+] [-]

, 2010-05-13 18:37, pirms 14 gadiem
Es nez. Man kaut kā patika Mičels tad kad vadīja Raptorus. Varbūt to ir vērts apskatīt ko dara. Turklāt tas pats Bairons Skots kas treneja Hornetus arī nebija peļams trenneris vnk kaut kas shogad neaizgāja.

  +2 [+] [-]

, 2010-05-13 20:27, pirms 14 gadiem
Bairons Skots ir tiešām labs treneris, ja ne viņš tad Eiveriju, kurš trenēja Mavericks.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-13 21:08, pirms 14 gadiem
Par Eiveriju jeb Ģenerāli