Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Džeksons: ""Knicks" mērķis starpsezonā - brīvie aģenti, nevis drafts"

Kārlis Komarovskis
Kārlis Komarovskis

Džeksons: ""Knicks" mērķis starpsezonā - brīvie aģenti, nevis drafts"
Fils Džeksons
Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" prezidents Fils Džeksons intervijā ASV medijiem sacīja, ka klubu mērķis starpsezonā būs brīvo aģentu tirgus, nevis jaunu basketbolistu draftēšana.

"Mēs zinām, ko komandai nozīmē pirmās kārtas izvēle, bet mēs arī zinām, ka to būvēsim balstoties uz brīvo aģentu tirgu," komandas plānus iezīmēja Džeksons. Ņujorkas komandai spēlētāju piesaistei starpsezonā būs paredzēti aptuveni 25 miljoni ASV dolāru. "Knicks" prezidents uzsvēra, ka brīvo aģentu tirgū būs liela izvēle: "Aptuveni 190 spēlētāji kļūs par brīvajiem aģentiem, tā ir trešdaļa no visiem līgas spēlētājiem. Tāpēc tā ir mūsu prioritāte."

"Knicks" vienībai ir katastrofāla sezonas bilance - 13 uzvaras un 51 zaudējums. Komanda ieņem pēdējo vietu visā līgā. Savukārt, tas dod labas izredzes drafta loterijā. Džeksons nākotnes griezumā saskata pozitīvas tendences un cer, ka draftā izdosies iegūt labu jauno spēlētāju, taču arī esošā situācija esot svarīga: "Tas, ko centīsimies izdarīt, ir aplūkot, kādu attīstību varam iegūt īstermiņā. Skatīsimies, cik ātri spēsim atgūties un atgriezties spēlētāju medībās."

Džeksons sacīja, ka komandai būs nepieciešams izveidot savu spēles stilu un uzsvēra konkurences pieaugumu: "Runa nebūs par to, kurš visvairāk nopelnīs. Spēlētāju prasmes ļoti ir izlīdzinājušās, it īpaši ņemot vērā naudas apmērus, kas ieplūst līgā. Svarīgākais būs izveidot savu spēles stilu. Tikai dažas komandas šajā līgā var teikt, ka tām ir noteikts spēles stils. Mēs gribam būt viena no šīm komandām, tāpēc mēs raudzīsimies, kas būs gatavs spēlēt un iederēsies mūsu sistēmā, " uzsvēra prezidents.

Izmantotie resursi: ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2015-03-13 13:18, pirms 9 gadiem
Jautājums ir tāds, vai ir kāds kurš gribēs uz turieni doties?
Jo nejau Knicks pirmo sezonu spēlē tik slikti.
Esam redzējušu, kas sanāca no Amāra spēlēšanas tur.

     [+] [-]

, 2015-03-13 13:30, pirms 9 gadiem
Amare ir prom, ir pienācis laiks Latvijas Durentam ieņemt viņa vietu!

  +2 [+] [-]

, 2015-03-13 13:35, pirms 9 gadiem
Knicks malači - tiks pie ļoti augsta drafta pika + varēs piesaistīt vismaz 2 augtākā līmeņa spēlētājus vai 1 superzvaigzni.
galvenais, neparakstīt līgumu ar Westbruku!

  +2 [+] [-]

, 2015-03-13 13:59, pirms 9 gadiem
asta rakstīja: Amare ir prom, ir pienācis laiks Latvijas Durentam ieņemt viņa vietu!
Man?

  -1 [+] [-]

, 2015-03-13 15:01, pirms 9 gadiem
Džeksons nākotnes griezumā saskata pozitīvas tendences un cer, ka draftā izdosies labu iegūt labu jaunu spēlētāju.
Viņš tak neteica SC antiņam

  -1 [+] [-]

, 2015-03-13 15:47, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: Knicks malači - tiks pie ļoti augsta drafta pika + varēs piesaistīt vismaz 2 augtākā līmeņa spēlētājus vai 1 superzvaigzni.
galvenais, neparakstīt līgumu ar Westbruku!
Pasauc tos augstākā līmeņa un to superzvaigzni, kas starpsezonā būs brīvi un gribēs tur iet? Vienīgais kkādas runas par Gazolu jaunāko bija, bet vai tas bija par šo sezonu nezinu. Un tas arī būs atkarīgs no tā kā MEM ies PO.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-13 16:07, pirms 9 gadiem
Rondo, Dragičs, Eliss, Dengs, Lebrons, Lenards, Dreimonds Grīns, Aldridžs, Lovs, Milsaps, , mazais Gazols, Als Džefersons, Monro, Džordans, Kanters... un vēl jau ir virkne labu špīleru.
ja komanda tiks komplektēta ar prātu, tad, domājams, būs arī gatavi gājēji.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-13 17:06, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: Rondo, Dragičs, Eliss, Dengs, Lebrons, Lenards, Dreimonds Grīns, Aldridžs, Lovs, Milsaps, , mazais Gazols, Als Džefersons, Monro, Džordans, Kanters... un vēl jau ir virkne labu špīleru.
ja komanda tiks komplektēta ar prātu, tad, domājams, būs arī gatavi gājēji.
domāju, ka Lebronu, Lenardu, Aldridžu un Lovu jau var atskaitīt no šī saraksta.
Bija runas, ka Dreimonds varētu pēc sezonas ar labu līgumu iet uz dzimto Pistons. Nebūtu slikts pamats - Dramonds, Monro, Grīns, Dženingss, Džeksons.

  -1 [+] [-]

, 2015-03-13 17:08, pirms 9 gadiem
Lielai daļai tur ir argumenti par nekur neiešanu. Bet nu varbūt visu laiku muldējuši.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-15 18:27, pirms 9 gadiem
Starpsezonaa buus javeic diezgan pamatiigs darbs,lai atgrieztu komandu starp austrumu konferences liidereem!