Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Wizards" pirmo treniņu aizvadīs pusnaktī

"Wizards" pirmo treniņu aizvadīs pusnaktī
Džona Vola pirmais oficiālais treniņš kopā ar "Wizards" notiks pusnaktī
Foto: NBA.com

Pirmo oficiālu treniņu, gatavojoties gaidāmajai Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) sezonai Vašingtonas "Wizards" aizvadīs pusnaktī. Šāda ideja pārņemta no koledžu basketbola.

"Wizards" klubs ceturtdien paziņoja, ka pirmssezonas treniņnometnes pirmais treniņš tiks aizvadīs tikko kā iestāsies 28. septembris t.i. pusnaktī. Ar šādu pieeju "Wizards" cer piesaistīt vēl vairāk fanus, jo gaidāms, ka pirmais treniņš varētu būt atvērts visiem interesentiem. Tajā līdzjutēji tiktu iepazīstināti ar "Wizards" spēlētājiem, kā arī neizpaliktu kādi konkursi.

Šī būs pirmā "Wizards" kluba treniņnometni kopš tā īpašnieks ir Teds Leonsis. Šis uzņēmējs ar saviem kreatīvajām idejām un jauninājumiem jau spējis piesaistīt fanus sev piederošajam hokeja klubam "Capitals", kas arī bāzejas Vašingtonā.

Izmantotie resursi:
Wizards Insider
- Wizards' training camp move...