Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Video: Bijušais LBS mārketinga speciālists: "LBL šī ir pārziemošanas sezona"

Jānis Celmiņš
Latvijas Basketbola līga (LBL) varētu darīt daudz, lai šis produkts būtu labāks, taču šī brīža apstākļi, ņemot vērā pandēmiju un finansējuma apjomu, nav viegli, tāpēc šī jāuztver kā pārziemošanas sezona, skaidro bijušais Latvijas Basketbola savienības (LBS) Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas vadītājs Artūrs Portnovs.

“Mēra laikā dzīres rīkot nevajadzētu. Daudz ko un vienmēr var darīt labāk, un arī šajā gadījumā redzu lietas, ko varētu darīt labāk. No dīvāna gan man ir ļoti viegli teikt. Kad biju tur (LBS), uz tādiem kā es samiedzu acis un gribēju uzrūkt: Atnāciet un izdariet!” neslēpj Portnovs.

“Šī ir pārziemošanas sezona. Ir maz klubu, varam redzēt, ka produkts arī netiek tik labi atstrādāts kā varētu, bet tajā pašā laikā pats tirgus arī regulē pieprasījumu. Vienmēr gribētu sagaidīt, ka situācija seko līdzi pasaules tendencēm, taču viens ir mūsu finansējums, bet otrs – pieprasījums,” Portnovs norāda, ka pēdējos gados LBS bijušas lielas izmaiņas personālijās. Šobrīd ir spēcīgas basketbola personības, kuras mārketinga jautājumos neesot tik pieredzējušas.

Plašākā sarunā ar Portnovu runājām par LBL kā produktu - tā problēmām, situāciju Šnepa laikos, attīstību un televīziju.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2021-05-10 13:13, pirms 3 gadiem
Vāji. Kaut kādu baigo ūdeni salēja.