Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kleiza nevēlas atgriezties "Nuggets"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Kleiza nevēlas atgriezties "Nuggets"
Lins Kleiza atbild uz žurnālistu jautājumiem
Foto: AP/Scanpix

Lietuviešu basketbolists Lins Kleiza, kurš nesen noslēdza vienošanos ar NBA klubu Toronto ''Raptors'', medijiem atklāja, ka nevēlas atgriezties Denveras ''Nuggets'' – komandā, kurai teorētiski ir pirmā roka uz Kleizas pakalpojumiem.

Sportacentrs.com jau ziņoja par to, ka NBA klubs Toronto ''Raptors'' parakstījis vienošanos ar ierobežoti brīvo aģentu lietuvietu Linu Kleizu. Līguma termiņš sasniedz četrus gadus, bet tā vērtība – 18,8 miljonus ASV dolāru. Denveras ''Nuggets'' komandai, kurai pieder sākotnējās tiesības uz šī spēlētāja pakalpojumiem, ir septiņas dienas laika, lai piedāvātu lietuvietim līgumu ar līdzīgiem nosacījumiem. Ja ''Nuggets'' organizācija izšķirsies par šādu soli, Kleizam neatliks nekas cits kā vien atgriezties Denverā. Pats spēlētājs gan to nevēlas. ''Domāju, ka Denverai nav tik daudz brīvo līdzekļu, lai piedāvātu man šāda veida līgumu, un, ja godīgi, es nemaz to nevēlos. Vēlos palikt šeit, Toronto. Šī ir lieliska pilsēta ar interesantu komandu, kuru galvenokārt veido jauni spēlētāji no dažādām basketbola skolām. Es ceru, ka man izdosies iekļauties komandas rindās un dot lielu pienesumu tās panākumos,'' sarunā ar žurnālistiem uzsvēra lietuviešu basketbolists.

''Krisam [Bošam] pametot komandu, mums joprojām ir liels skaits labu jauno spēlētāju. Personīgi pazīstu Soniju Vīmsu, ar kuru esmu spēlējis kopā jau iepriekš. Man ir liels respekts pret Hedo [Turkoglu], pret kuru bieži vien esmu cīnījies, viņš tiešām ir ļoti labs spēlētājs. Saprotams, ka līdzšinējais līderis ir prom, taču tagad iespēja sevi pierādīt tiks dota kādam citam basketbolistam,'' uz lietām pozitīvi raugās Kleiza.

''Ar nepacietību gaidu treniņnometnes sākumu, kad varēšu cīnīties par savām minūtēm laukumā un lomu komandā. Visas karjeras laikā man nekas nav ticis dāvināts par baltu velti, tāpēc jācīnās par sevi,'' tā pērno sezonu Grieķijā pavadījušais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
nba.com

 +18 [+] [-]

, 2010-07-09 20:01, pirms 14 gadiem
Nu Reptors tagad būs vēl lielāka Eiropiešu komanda

 +12 [+] [-]

, 2010-07-09 20:21, pirms 14 gadiem
Domājams,ka Raptoros vinjam būs lielākas izredzes dabūt lielāku spēles laiku un tātad lielāka iespēja pierādīt sevi!!

  +4 [+] [-]

, 2010-07-09 22:40, pirms 14 gadiem
Viņš sacerējies būr par komandas līderi,pats saprot,ka Denverā tādiem spēlētājiem kā Karmelo,Billups,JR. Smit viņš nekad dzīvē nebūs priekšā un būs tikai kā ēna, 7.,8. spēlētājs. ! Pat arī ar Boša aiziešanu viņš noteikti nebūs Toronto līderis!

     [+] [-]

, 2010-07-09 23:03, pirms 14 gadiem
samoseckis rakstīja: Viņš sacerējies būr par komandas līderi,pats saprot,ka Denverā tādiem spēlētājiem kā Karmelo,Billups,JR. Smit viņš nekad dzīvē nebūs priekšā un būs tikai kā ēna, 7.,8. spēlētājs. ! Pat arī ar Boša aiziešanu viņš noteikti nebūs Toronto līderis!
un tU butu kas ?

  -2 [+] [-]

, 2010-07-09 23:19, pirms 14 gadiem
Linas...komandaas uz "Gailjiem" ir limits, censties tu vari, bet vairaak kaa 6tais speleetaajs tu nebuusi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-07-10 00:42, pirms 14 gadiem
gadas rakstīja: un tU butu kas ?
Sporta līdzjutējs,kas tādiem kā tev izskaidro reālo situāciju!!