Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Orlando gaidāma mierīga vasara

Orlando gaidāma mierīga vasara
Vinss Kārters
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Orlando "Magic" šovasar neplāno kardināli mainīt komandas sastāvu, solot mierīgu starpsezonu periodu. Taču daži darījumi būs, jo no "Magic" sastāva pāris spēlētāji kļūs par brīvajiem aģentiem.

Šīs nedēļas sākumā "Magic" spēlētāji tikās ar kluba vadību un treneriem, izvērtējot aizvadīto sezonu un katrs dodoties savās gaitās. Šosezon "Magic" aizkļuva līdz Austrumu konferences finālam, kur viņus pieveica Bostonas "Celtics". Pēc priekšlaicīgām sezonas beigām rodas jautājums par Orlando komandas nākotni, bet jādomā, ka lielas izmaiņas nebūs.

"Neesam komanda, kas ir tālu no mērķa, tāpēc nevaru teikt, ka vajag pamatīgas izmaiņas. Neesam jūdzēm tālu, neesam līgas lejasgalā, bet gan pašā augšā," sacījis "Magic" ģenerālmenedžeris Otiss Smits, liekot noprast, ka lielas izmaiņas vasarā nav gaidāmas. Smits sagaida Vinsa Kārtera paturēšanu sastāvā, kuram nākamais būs līguma pēdējais gads.

Jāatceras gan, ka Orlando klubs spēj pārsteigt. Dažas nedēļas pēc tam, kad bija noslēgusies pagājušā sezona, kurā "Magic" finālā bija piekāpušies Losandželosas "Lakers", tika veikta liela spēlētāju maiņa. Tās rezultātā no Ņūdžersijas "Nets" tika iegūts Vinss Kārters, bet pretī atdoti Kortnijs Lī un Reifers Alstons. Nedaudz vēlāk netika gaidīta līguma pagarināšana ar Martinu Gortatu, bet tas tomēr tika paveikts un poļu centrs palika Orlando.

"Magic" vēlmju sarakstā ir brīvā aģenta Dž. Dž. Redika noturēšana, kuram beidzas līgums. Par brīvo aģentu kļūs arī Mets Bārnss, bet par viņu palikšanu Orlando nav skaidrības. Vēl brīvie aģenti būs saspēles vadītāji Džeisons Viljamss un Entonijs Džonsons, kā arī centrs Adonals Foils. Iespējams, Foilam šī bija pēdējā sezona, bet par atgriešanos viņš plāno izlemt tuvāko mēnešu laikā.

Izmantotie resursi:
orlandosentinel.com

 +21 [+] [-]

, 2010-06-02 18:43, pirms 14 gadiem
Pareizi ir - šovasar "trokšņos" LeBrona, Dveina, Džo u.c. lielo zvēru mednieki
Slēpts komentārs: CNNn

     [+] [-]

, 2010-06-02 19:45, pirms 14 gadiem
Bārns nebūs prom, tici man!

     [+] [-]

, 2010-06-02 19:52, pirms 14 gadiem
Cilvēks_no_meža rakstīja: Bārns nebūs prom, tici man!
streetslam.lv: Bārnss izmanto iespēju atteikties no līguma -...

     [+] [-]

, 2010-06-02 20:54, pirms 14 gadiem
Loģisks solis no Bārnsa puses. Viņš ar savu spēli ir pelnījis vairāk nekā 1.6 miljonus!

     [+] [-]

, 2010-06-02 20:56, pirms 14 gadiem
CNNn rakstīja: http://www.streetslam.lv/news/1751/show
tas, ka viņš atsakās no līguma pēdēja gada, nenozīmē, ka Orlando nepiedāvās labāku līgumu, uz to viņš arī cer, jo ir vērtīgāks par 1,6 milj.

     [+] [-]

, 2010-06-02 22:03, pirms 14 gadiem
Beidzot tiks no ta enkura Foila valjaA!

  -1 [+] [-]

, 2010-06-03 00:00, pirms 14 gadiem
tak to Foilu un Džonsonu na* prom