Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Kings" vismaz uz sezonu paliek Sakramento

"Kings" vismaz uz sezonu paliek Sakramento
Tairīks Evanss mēģina gūt punktus, neskatoties uz Andra Biedriņa pretestību
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sakramento "Kings" īpašnieki nolēmuši nemainīt komandas bāzes vietu un arī nākamajā sezonā paliks savā līdzšinējā pilsētā. Iepriekš bija runas, ka "Kings" pametīs Sakramento un pārcelsies uz citurieni.

"Kings" kluba īpašnieki atcēluši plānus pārcelt komandas bāzes vietu no Sakramentu uz Anaheimu, kas tika izskatīta kā viena no iespējām. "Paliksim Sakramento. Tas bija smags lēmums," atklājis viens no īpašniekiem Džordžs Malūfs, kurš norādījis, ka Sakramento pilsētas centieni devuši rezultātus un uz vismaz vienu sezonu "Kings" paliks savā līdzšinējā mājvietā.

"Kings" klubs iespējas pārcelties izskatīja pēc vairākiem neveiksmīgiem mēģinājumiem uzcelt jaunu arēnu Tagad Sakramento pilsētai dots vēl viens gads, lai sagādātu jaunu arēnu "Kings" klubam, kas tad arī spētu to noturēt ilgāk par nākamo sezonu. "Kings" klubs izskaitļojis, ka ar pašreizējo arēnu nav iespējams gūt cerētos ieņēmumus, tāpēc izskatīja pārcelšanos. Kā pievilcīgākais variants tika uzskatīta Anaheima, kas izraisīja neviennozīmīgu reakciju no citām līgas nometnēm.

Uz sezonas beigu daļu arvien skaļākas kļuva runas, ka "Kings" pārcelšanās ir neizbēgama, bet tas netraucēja cilvēkiem rīkoties, lai noturētu savu iemīļoto komandu turpat, kur līdz šim. Arī NBA komisārs Deivids Stērns atbalstījis pieņemto lēmumu palikt Kalifornijas štata galvaspilsētā. "Kings" spēlē Sakramento kopš 1985. gada.

Izmantotie resursi:
The Sacramento Bee - California News, Local...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +6 [+] [-]

, 2011-05-02 20:00, pirms 13 gadiem
Patīkami. Pēdējajā Kings mājas spēlē bija ideāla gaisotne. Pirms spēles spēlētaju uzrunas, tad ļoti laba spēle pret Lakers un beigās sirsnīgi fanu plakāti un ovācijas.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-02 20:31, pirms 13 gadiem
Tairīks Evanss mēģina gūt punktus, neskatoties uz Andra Biedriņa pretestību Kas ta tā pa pretestību.