Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Beličeka otrā iespēja, šoreiz pret "Saints"

Juris Miņins
Juris Miņins

Beličeka otrā iespēja, šoreiz pret "Saints"
Bils Beličeks
Foto: AP/Scanpix

Turpinoties 12. Nacionālās futbola līgas (NFL) spēļu nedēļai svētdienas un pirmdienas vakarā tiks aizvadītas vairākas spēles, no kurām centrālā, neapšaubāmi, risināsies Ņūorleānā, kur vietējos "Saints" mēģinās apturēt Bila Beličeka vadītie Jaunanglijas "Patriots".

Tampebjeas "Buccaneers" - Atlantas "Falcons"

Atlantas "Falcons" pašlaik aktīvi cīnās par vietu izslēgšanas spēļu turnīrā, tāpēc zaudēt Tampabejai viņi nevar atļauties. Un tieši tāds ir arī komandas noskaņojums, ko visspilgtāk raksturo viena no komandas līderiem, Rodija Vaita, izteikumi: "Pašlaik mēs domājam tikai par uzvaru, vecīt! Pārējais ir mazsvarīgi."
Tāpat jāatgādina, ka "Falcons" pēdējās divās sezonās spēlēs, kas ir notikušas viņu "Georgia Dome" ir piedzīvojuši vien vienu zaudējumu, bet pie uzvarām tikuši 11 reizes, šosezon viņu rādītājs vispār ir perfekts 4-0. Un ja komandā ir atgriezies vēl viens uzbrukuma līderis Maikls Tērners, tad, visu cieņu Tampabejai, bet izredžu uzvarēt viņiem nav daudz.

Maiami "Dolphins" – Buffalo "Bills"

Līdzīgi kā Atlantas komanda, arī Maiami "Dolphins" pašlaik aktīvi cenšas uzlabot savu bilanci, lai varētu pretendēt uz sezonas pagarinājumu. Un, lai vai komandai nevarēs palīdzēt pirmais saspēles vadītājs Ronijs Brauns, izskatās, ka tas nebūs šķērslis Maiami, jo viņi ir atraduši aizstājēju pussargu pozīcijā – Rikiju Viljamsu, kurš lieliski aizvadīja iepriekšējās nedēļas spēli.
Bufalo "Bills" savukārt pārdzīvo ne tos patīkamākos laikus, jo nedz uzbrukumā, nedz aizsardzībā viņiem spēle nevedas. Un arī komandas lielākā "zvaigzne" Terels Ovenss īsti nav glābējs. "Bills" futbolistiem nākamās trīs spēles ir tās, kurās viņi vēl var (objektīvi) cerēt uz uzvaru, jo pēdējās trijās nedēļās pretinieki būs vairāk nekā nopietni.

Klīvlendas "Browns" – Sinsinati "Bengals"

Iepriekšējā nedēļā abas komandas zaudēja, pie tam zaudēja pašā spēles izskaņā. Klīvlendas "Browns", aizsargu kļūdas dēļ, no rokām izlaida praktiski drošu uzvaru pār Detroitas "Lions", bet Sinsinati "Bengals" pēdējā minūtē bija spiesti atzīt Oklendas "Raiders" pārākumu.Šonedēļ abas komandas, protams, vēlēsies izlabot "vēsturisko netaisnību", taču vieniem no viņiem (Klīvlendai), kā izskatās pašlaik, argumentu var arī nepietikt.
Atgādināsim, ka pirms nedēļas komandai nevarēja palīdzēt komandas pirmais pussargs Kedriks Bensons, kurš šonedēļ būs ierindā, tāpat ierindā būs un, iespējams, arī tiks pie lielāka spēles laika Larijs Džonsons. Kopā ar Kārsonu Palmeru un Čadu Očosinko + aizsardzību, Bengālijas tīģeri tiks pie "lāču plēšu" titula.

Kārsons Palmers, Sinsinati "Bengals" (Foto: AP/Scanpix)

Sietlas "Seahawks" – Sentluisas "Rams"

Šajā cīņā tiksies divas Nacionālās konferences Rietumu divīzijas vājākās komandas. Sietla izbraukumā nav uzvarējusi apmēram gadu, Sentluisas mājas zaudējumu sērija ir vēl ilgāka. Un tā kā šajā sezonā abām komandām tikt pie uzvarām nav viegli, visdrīzāk, šī būs spēle uz visu banku.
Paredzams, ka Sietla spēlēs visai plaši, mēģinot saraustīt pretinieku aizsardzību, kamēr Sentluisai, ja viņi grib izcīnīt uzvaru, vajadzēs spēlēt ļoti uzmanīgi, rūpējoties par bumbas drošību un, protams, veidojot uzbrukumus komandas līderim Stīvenam Džeksonam.

Karolīnas "Panthers" – Ņujorkas "Jets"

Pagājušajā sezonā "Panthers" bija viena no labākajām komandām Nacionālajā konferencē, taču zaudējums izslēgšanas spēlēs (pret Arizonas "Cardinals") sabojāja labo iespaidu par sezonu. Šovasar Karolīna cerēja parādīt vēl veiksmīgāku spēli, taču... . Pagaidām "Panthers" vairāk atgādina pūkainus kaķīšus, nevis pantēras.
Arī Ņujorkas "Jets" neiet tā kā viņi vēlētos, galvenokārt nestabilās saspēles vadītāja pozīcijas dēļ. Pagājušās sezonas NCAA futbola sistēmas izcilnieks vēl nav pilnīgi iejuties pie večiem, tāpēc pieļauj kļūdas, bet "Jets" treneri turpina viņu sūtīt laukumā. Ja komanda domā par nākotni, tad, protams, viss tiek darīts pareizi, bet šosezon par panākumiem ir jāazmirst.

Vašingtonas "Redskins" – Filadelfijas "Eagles"

Filadelfijas "Eagles" ir viena no trijām pretendentēm uz NFC Austrumu divīzijas līderu godu, tāpēc, kā jau daudzas komandas šajā turnīra stadijā, viņiem uzvaras ir vajadzīgas "kā ēst", sevišķi pret nomināli vājākām komandām. Filadelfijas komanda vēl aizvien ir bez sava pamatsastāva pussarga Braiena Vestbruka, kuru pašlaik aizstāj Lašons Makojs, kurš, lai arī gandrīz sasniedza 100 gūtos jardus spēlē (apstājās pie 99 jardu atzīmes), nerāda pārliecinošu iespaidu par savu spēli.
Vašingtonas "Redskins" savukārt iepriekšējā nedēļā tikās ar Dalasas "Cowboys" un, lai arī gūto jardu ziņā bija vadībā (324-305), nespēja noturēt uzvaru, jo cīņas pēdējās minūtēs nespēja apturēt Patrika Kreitona un Tonija Romo saspēli. Arī kopumā šosezon vašingtonieši vairākās spēlēs ir piedzīvojuši zaudējumus ar viena uzbrukuma tiesu (8 punktiem un mazāk). Šajā spēlē varētu būt līdzīgi, jo Filadelfijai motivācija ir krietni augstākā līmenī.

Indianapolisas "Colts" – Hjūstonas "Texans"

AFC Dienvidu divīzijas komandu duelī, protams, galvenais jautājums ir vai "Colts" spēs pagarināt savu uzvaru sēriju un sasniegt 11-0 bilanci. Atbilde arī jau daudziem ir galvās, taču šovakar tas viss būs arī jāparāda uz laukuma. Skaidrs, ka Indianapolisa pašlaik atrodas labā formā un hjūstoniešiem viņus apspēlēt būs grūtu, taču ne neiespējami.
Pirmkārt, "Texans" futbolistiem ir jāizmanto Andrē Džonsona-Meta Šauba saikne, kas savu bīstamību pierādīja jau pirms trim nedēļām, iepriekšējā savstarpējā spēlē. Tāpat, jāmēģina panākt pārsvars skriešanas spēlē. Un arī jāatceras, ka pēdējā mēnesī "Colts" nevienā no uzvarētajām spēlēm nav panākuši vismaz viena piezemējuma pārsvaru (lielākais pārsvars – četri punkti pret Sanfrancisko "49ers").

Kanzassitijas "Chiefs" – Sandijego "Chargers"

Sandijego "Chargers" turpina cīņu par Amerikas konferences Rietumu divīzijas labākās komandas labākās komandas titulu, un viņu rādītā spēle pēdējās nedēļās arī ir visai pārliecinoša. Šovakar "Chargers" mēģinās izcīnīt sesto uzvaru pēc kārtas (un piekto pret "Chiefs"). Taču, neskatoties uz komandas un atsevišķu spēlētāju lielisko spēli, Sandijego komandas nometnē nav pārlieku lielas pašpārliecinātības. "Pitsburgas zaudējums iepriekšējā nedēļā Kanzassitijai atvēra acis daudziem visā līgā," pirms cīņas atzīmēja Sandijego uzbrukuma līnijas spēlētājs Markuss Maknīls, "mēs to esam ņēmuši vērā, tāpēc problēmu ar motivāciju nebūs".
Savukārt Kanzassitijas "Chiefs" lūkos vēlreiz pārsteigt visu amerikāņu futbola pasauli, uzveicot "Chargers", kas var būt viņu trešā uzvara pēc kārtas šosezon. Iepriekš šāds panākums "Chiefs" ir izdevies aptuveni pirms trim gadiem. Taču, protams, tas nebūs viegli izdarāms, jo Kanzassitijas komandai nevarēs palīdzēt malējais uzbrucējs Dveins Bovs (izcieš 4 spēļu diskvalifikāciju), tāpēc lielāka uzmanība būs jāvelta spēlei pa zemi, kurā pašlaik komandas līderis ir Džamals Čārlzs. Ja vēl atceras, ka "Chargers" aizsardzība pret pussargu uzbrukumiem nav visai veiksmīga (21. vieta NFL)... .

Ladaininans Tomlinsons, Sandijego "Chargers" (Foto: AP/Scanpix)

Džeksonvilas "Jaguars" – Sanfrancisko "49ers"

Abas šī pāra komandas turpina cīnīties par "wild card" vietu izslēgšanas spēlēs, tāpēc cīņa varētu būt principiāla. Džeksonvilas "Jaguars" pēdējās cīņās rāda visai labu sniegumu, izcīnot vairākas uzvaras, bet komandas līderis Morīs Džonss-Drū rāda elites klases spēli. Protams, ja atceras iepriekšējās "Jaguars" spēles ar Nacionālās konferences Rietumu divīzijas komandām (0:41 zaudējums pret "Seahawks" un uzvara pagarinājumā ar 23:20 pret "Rams"), nekāda pamata lielam optimismam nav, taču Džonss-Drū tā nedomā: "Jā, iepriekšējās spēles pret NFC Rietumiem mums nebija veiksmīgas, taču mēs esam mācījušiess no kļūdām un pašlaik "Jaguars" ir pilnīgi cita komanda."
Savukārt Sanfrancisko "49ers" ir pamatīgi jāsaņemas, lai saglabātu iespēju pretendēt uz vietu izslēgšanas spēlēs līdz pēdējai nedēļai. Lai gan komanda sezonas sākumā, četrās spēlēs bija izcīnījuši trīs uzvaras, pašlaik "49ers" sniegums ir nestabils un zaudējumu ir vairāk nekā uzvaru. Kā atzīst komandas treneris Maiks Singletarijs, komandai ir labs potenciāls un viņš tic, ka viņi var cīnīties par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, taču, jāpiebilst, lai tas notiktu sava spēle ir jāuzlabo visiem. Sevišķi tas attiecas uz uzbrukumu, kurš spēlē visai nestabili.

Arizonas "Cardinals" – Tenesī "Titans"

Pagājušās sezonas "Super bowl" dalībnieki Arizonas "Cardinals", izskatās, var būt mierīgi par savu dalību izslēgšanas spēlēs arī šosezon, jo, kā jau tika prognozēts, vienā no vājākajām divīzijām (NFC Rietumi) viņiem nav konkurentu. Taču, "Cards" pašlaik saskaras ar citām problēmām, precīzāk, Kurta Vornera iespējamo nespēlēšanu šīvakara spēlē pret "Titans", pagājušonedēļ gūtā savainojuma dēļ. Lai arī Vorners piedalījās gandrīz visos komandas treniņos, pašlaik vēl aizvien pastāv bažas par viņa gatavību iesaistīties spēlē un, iespējams, šovakar pirmais saspēles vadītājs būs Mets Leinarts, kuram šī būs viena no "do-or-die" spēlēm, t.i., viņam būs jāpierāda, ka tieši viņš ir "Cardinals" nākotnes kvoterbeks.
Savukārt Tenesī "Titans", kuri arī pagājušsezon bija vieni no līderiem, šīs sezonas sākumā ne tuvu nerādīja to spēli kas no viņiem tika gaidīta un zaudējumu apogeja tika sasniegta sestajā nedēļā, kad "Titans" ar 0:59 bija spiesti atzīt Jaunanglijas "Patriots" pārākumu. Pēc šīs cīņas komandā notika vairākas pārmaiņas, būtiskākā no tām – par pirmo saspēles vadītāju atkal kļuva Vinss Jangs. Un kopš tā laika "Titans" nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu. "Mums ir jābūt pacietīgiem, nevajag sasteigt notikumus. Tāpat nevajag par visiem spēkiem skriet uzbrukumā. Kādreiz labāk ir arī aizspert bumbu tālāk no savas ieskaites zonas," pašreizējo komandas taktiku skaidro Jangs. Kas Tenesī futbolistiem ir jādara šīsnakts spēlē, ir jādod iespēja skriet pašlaik labākajam NFL pussargam Krisam Džonsonam.

Čikāgas "Bears" – Minesotas "Vikings"

Pirmssezonā abas šīvakara pretinieces bija visvairāk apspriestās komandas visā līgā. Kā nu ne, ja abās komandās nomainījās pirmie saspēles vadītāji. Čikāga Kailu Ortonu nomainīja pret Džeju Katleru, bet Mionesotas "Vikings" deva vēl vienu iespēju atgriezties NFL apritē Bretam Fārvam. Apspriestas šīs komandas tiek arī pašlaik, tikai katra savā nozīmē.
Čikāgas "Bears" ar Džeju Katleru priekšgalā pašlaik atrodas "brīvajā kritienā" un neizskatās, ka viņi taisītos atvērt izpletni. Pieci zaudējumi pēdējās sešās spēlēs ir atstājuši čikāgiešim tikai teorētiskas iespējas kvalificēties "play-off" spēlēm. Bet pats Katlers ir līgas līderis neprecīzo piespēļu ziņā. Izgāšanās... pagaidām vēl nē, taču "Bears" ir visas iespējas nopelnīt šādu sezonas raksturojumu.
Savukārt Minesotas "Vikings" ir kļuvuši par vieniem no galvenajiem pretendentiem uz "Super Bowl", bet pats Fārvs – par MVP balvas kandidātu. Kopā ar Adriana Pītersona, Sidnija Raisa un Pērsija Harvina lielisko spēli, tas kopā dod vienu no līgas labākajiem uzbrukumiem, kuru līdz šim ir pratuši apturēt vien Pitsburgas "Steelers". Čikāgiešiem, diemžēl, aizsardzība nav stiprākā spēles puse.

Brets Fārvs, Minesotas "Vikings" (Foto: AP/Scanpix)

Pitsburgas "Steelers" – Baltimoras "Ravens"

Pagājušajā sezonā abas komandas cīnījās par citiem mērķiem, t.i., par tikšanu "Super Bowl", šosezon situācija ir savādāka un abas komandas cīnās par tikšanu izslēgšanas spēlēs, taču tas nemainīs gaidāmās spēles raksturu – smaga cīņa "no aizsardzības" par katru jardu.
Pitsburgas "Steelers" šajā spēlē nāksies iztikt bez sava pirmā saspēles vadītāja Bena Rotlisbergera, kurš iepriekšējā nedēļā guva galvas savainojumu, tāpēc uzbrukuma līnijas darbs būs jo sevišķi svarīgs. Tāpat pitsburgiešiem ir jācenšas saglabāt vienmērīga spēle, un jāizmanto pulkstenis, kas situācijā bez Rotlisbergera ir sevišķi svarīgi.
Savukārt "Ravens" viss ir jādara otrādāk (atskaitot kvoterbeka Džo Flako aizsargāšanu no "Steelers" aizsardzības) – jāmēģina vairāk balstīties uz pussargu spēli, jāmēģina padarīt Pitsburgas komandas uzbrukumus vienveidīgus, un jāizmanto sava dominantā aizsardzība vairāk nekā jāpaļaujas uz uzbrukumiem.

Jaunanglijas "Patriots" – Ņūorleānas "Saints"

Un visbeidzot 12. spēļu nedēļa noslēgsies ar saldo ēdienu. Bils Beličeks un viņa Jaunanglijas "Patriots" mēģinās "sabojāt" Ņūorleānas "Saints" uzvarēto – zaudēto spēļu bilanci, kas līdz šim ir bijusi perfekta.
Iepriekšējā reizē, kad "Patriots" vienībai pretī stājās komanda, kas vēl nebija zaudējusi (Indianapolisas "Colts"), Bila Beličeka komanda, galvenokārt "pateicoties", riskantajai trenera piedāvātajai izspēlei, izlaida uzvaru no rokām pēdējās spēles minūtēs. Kopš tās spēles ir pagājušas divas nedēļas, pa ceļam uzveikti Ņujorkas "Jets" un "patriotiem" tiek dota vēl viena iespēja pierādīt, ka tikai viņi NFL spēj izcīnīt 16 uzvaras 16 spēlēs. Kā to izdarīt? Protams ar aizsardzību, aktīvu, dažādu, izdarot spiedienu uz Drū Brīzu. Kas jādara "Saints"? Tas, ko viņi prot vislabāk – jāuzbrūk un jācenšas izvirzīties vadībā pēc iespējas ātrāk. Protams, arī aizsardzībā ir jāspēlē ar pilnu atdevi, "atdalot" malējos uzbrucējus no Toma Breidija.
Īsāk sakot – šī būs raksturu spēle (kā tas arī bija "Patriots" cīņā pret "Colts") un tā komanda, kura būs vairāk gatava cīņai līdz pēdējām sekundēm un vairāk vēlēsies uzvarēt, savu panāks.

Notikušās cīņas

12. nedēļā jau ir notikušas trīs cīņas, kuras risinājās Pateicības dienas ietvaros. Tā vienā no cīņām Denveras "Broncos" ar 26:6 pārspēja Ņujorkas "Giants", tādējādi pārtraucot savu četru zaudējumu sēriju, bet "Ginats" vēl vairāk sarežģīja savu ceļu uz izslēgšanas spēlēm.
Grīnbejas "Packers", lai arī zaudējuši pirmo ceturtdaļu, prata atspēlēties un ar 34:12 pārspēja Detroitas "Lions" komandu, bet Dlasas "Cowboys", iekrādami pārsvaru spēles pirmajā puslaikā, ar 24:7 pārspēja Oklendas "Raiders" komandu.

Turnīra tabulas (uz 29.11.09)

VietaKomandaBilance
...NFC East...
1.Dalasas "Cowboys"8-3
2.Filadelfijas "Eagles"6-4
3.Ņujorkas "Giants"6-5
4.Vašingtonas "Redskins"3-7
...NFC North...
1.Minesotas "Vikings"9-1
2.Grīnbejas "Packers"7-4
3.Čikāgas "Bears"4-6
4.Detroitas "Lions"2-9
...NFC South...
1.Ņūorleānas "Saints"10-0
2.Atlantas "Falcons"5-5
3.Karolīnas "Panthers"4-6
4.Tampabejas "Buccaneers"1-9
...NFC West...
1.Arizonas "Cardinals"7-3
2.Sanfrancisko "49ers"4-6
3.Sietlas "Seahawks"3-7
4.Sentluisas "Rams"1-9
VietaKomandaBilance
...AFC East...
1.Jaunanglijas "Patriots"7-3
2.Maiami "Dolphins"5-5
3.Ņujorkas "Jets"4-6
4.Bufalo "Bills"3-7
...AFC North...
1.Sinsinati "Bengals"7-3
2.Pitsburgas "Steelers"6-4
3.Baltimoras "Ravens"5-5
4.Klīvlendas "Browns"1-9
...AFC South...
1.Indianapolisas "Colts"10-0
2.Džeksonvilas "Jaguars"6-4
3.Hjūstonas "Texans"5-5
4.Tenesī "Titans"4-6
...AFC West...
1.Sandijego "Chargers"7-3
2.Denveras "Broncos"7-4
3.Kanzassitijas "Chiefs"3-7
4.Oklendas "Raiders"3-8

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-11-29 18:06, pirms 15 gadiem
Visu cieņu, varens apraksts!

Šonedēļ daudz interesantu spēļu, pats gan laikam skatīšos PHI v WASH, sūdīgi ka labākās spēles būs 23.jos

  +1 [+] [-]

, 2009-11-29 18:58, pirms 15 gadiem
beličeks šoreiz sagādās pirmo zaudējumu peitonam.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-29 19:19, pirms 15 gadiem
dazhas nepilniibas jau ir, bet latvieshiem jau patiik piekasiities - labs un galvenais arii pietiekami apjomiigs raksts. Taadus vajag vairaak!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-29 19:58, pirms 15 gadiem
Palikušas vien pāris minūtes!

Skatamies un atrakstamies!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-29 20:05, pirms 15 gadiem
"Eagles" tā kā laikam nolažojās...

  +1 [+] [-]

, 2009-11-29 20:26, pirms 15 gadiem
Un kamēr visi cer uz "Pats" uzvaru un perfektās komandas izsišanu, izskatās, ka "Texans" to ir apņēmušies izdarīt jau šovakar.

     [+] [-]

, 2009-11-29 20:48, pirms 15 gadiem
Būtu labi, ja man kāda komanda nepatīk, tad tie ir Colti

     [+] [-]

, 2009-11-29 21:00, pirms 15 gadiem
Nu, un protams arī ēzeļi.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-29 21:09, pirms 15 gadiem
ja būs texāņiem +20 pēc pirmās puses, tad varbūt ir cerības

     [+] [-]

, 2009-11-29 21:16, pirms 15 gadiem
Pietiks ar +13

  +1 [+] [-]

, 2009-11-29 21:23, pirms 15 gadiem
ņifiga nepietiks
+13 ir krietni par maz.
ja jau pat patriotiem ar +17 nepietika.

     [+] [-]

, 2009-11-29 21:28, pirms 15 gadiem
Pēc stundas redzēsim, man kā parasti būs taisnība

     [+] [-]

, 2009-11-29 21:41, pirms 15 gadiem
redzēsim

anyway - nekas traģisks nebūs arī ja zaudēs šodien. Pirmā vieta konferencē tāpat jau nodrošināta.

Texans ir ok - komanda. nav nekas pretī ja viņi tiek pleiofos.

     [+] [-]

, 2009-11-29 21:43, pirms 15 gadiem
Es tik tā, ākstos

To spēli nemaz neskatos, vis kas var tur notikties :/

     [+] [-]

, 2009-11-29 22:31, pirms 15 gadiem
"Colts" tomēr izvirzās vadībā... .

     [+] [-]

, 2009-11-29 22:33, pirms 15 gadiem
kā gan savādāk

     [+] [-]

, 2009-11-29 22:34, pirms 15 gadiem
Texans prosto sucks, nekas, ja ne viņi, tad ēzeļi paņems priekšā veco Maningu..

     [+] [-]

, 2009-11-29 22:36, pirms 15 gadiem
Es vispār nolohojos ar fantasy, esmu pelnījis kāsienu.

     [+] [-]

, 2009-11-29 22:38, pirms 15 gadiem
man fantasy totāla katastrofa. regulārās sezonas 1.vieta gar degunu.

     [+] [-]

, 2009-11-29 22:57, pirms 15 gadiem
priecē, ka TB un WSH rāda zobus. izskatās, ka nfc šogad ar 9 uzvarām pilnīgi pietiks priekš WC

     [+] [-]

, 2009-11-29 23:26, pirms 15 gadiem
fk. atlanta tomēr izlīda. paveicās džekiem, ka raiens notraumējās

     [+] [-]

, 2009-11-30 00:01, pirms 15 gadiem
Rivera deepball ir vnk perfekts.

     [+] [-]

, 2009-11-30 00:49, pirms 15 gadiem
Bļin man sāk palikt žēl Katlera, Labākie bumbas ķērāji viņam ir TE un RB...

     [+] [-]

, 2009-11-30 00:50, pirms 15 gadiem
LT 2.ais TD, prieks par to.

     [+] [-]

, 2009-11-30 02:12, pirms 15 gadiem
PSC.. nebūtu Warners down, Titāni būtu pa mizu atrāvuši..

     [+] [-]

, 2009-11-30 12:04, pirms 15 gadiem
Klīvlenda atkal pakāsa tapēc ka šitais qb galīgi nekam neder.

Indy tiešām abrīnojama komanda, ļoti daudz minimālu uzvaru, 5. uzvara pēc kārtas, 4. ceturtdaļā esot zaudētājos, bet tagad viņiem jādomā par PO nevis 16 uzvarām, citādi nekas tur nebūs atkal. Vispār jau pietiesāja arī viņiem.

     [+] [-]

, 2009-12-01 10:27, pirms 15 gadiem
sd90022 rakstīja: Klīvlenda atkal pakāsa tapēc ka šitais qb galīgi nekam neder.

Indy tiešām abrīnojama komanda, ļoti daudz minimālu uzvaru, 5. uzvara pēc kārtas, 4. ceturtdaļā esot zaudētājos, bet tagad viņiem jādomā par PO nevis 16 uzvarām, citādi nekas tur nebūs atkal. Vispār jau pietiesāja arī viņiem.
man gan Colts neriebjas, taču nevar tev nepiekrist - ir atsevišķi penalty jeb "Brady"calls vai arī situation calls, pēc kuriem kāds ir vienlīdzīgāks par pārējiem. Tomēr nenoliedzami, tas ko pēc visām pārmaiņām, traumām, ir paveikuši Colts šosezon, ir nereāli!
Otrs - sāk besīt šitā MIN Nr.4 iecelšana par sezonas brīnumu, MVP, komandas glābēju utt., MIN tāpat kā IND ir vnk ideāls sezonas kalendārs, turklāt MIN var mierīgi pierakstīt sev 2 zāģus - gan pret PIT, gan BAL... Vienīgais ko varu, lai MIN nāk pretī kāds nopietnāks pretinieks par bezzobaino CHI, DET, STL, viduvējo SF.... Vienīgais, kur MIN labi nospēlēja bija abas spēles pret GB, lai gan arī tur GB O-line ir vnk mēslu čupa, cik Rodgers dabūja sacks... Domāju, ka MIN norausies no ARI, taču Warner ir ārā, jāgaida CIN defs un NYG atplaukums, bet PO MIN nav izredžu, Saints ir labāk nokomplektētā NFL komanda, un spēle pret NE to pierādīja... Rezumē - MIN ir overrated!

Un sezonas MVP pienākas nevis Favre, bet gan Brees un basta!!!!