Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Uzsākts tiesas process "Klārka lietā"

Juris Miņins
Juris Miņins

Uzsākts tiesas process "Klārka lietā"
Darents Viljamss
Foto: flickr

Šodien pēc vietējā laika Amerikas savienotajās valstīs, Denverā, sākās tiesas process, kurā par Nacionālās futbola līgas (NFL) Denveras "Broncos" spēlētāja Darenta Viljamsa nošaušanu tiek apsūdzēts cits bijušais NFL spēlētājs – Villijs Klārks.

Bijušais Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētājs Villijs Klārks aizvadītajā naktī, pēc Latvijas laika, stājās Denveras tiesas priekšā, jo tiek turēt aizdomās par Denveras "Broncos" spēlētāja Darenta Viljamsa nošaušanu 2007. gada 1. janvārī. Tāpat bijušajam sportistam tiek inkriminētas vēl vairākas apsūdzības.

Atgādināsim, ka 2007. gada Jaunā gada svinību laikā divi Denveras "Broncos" spēlētāji (Darents Viljamss un Brendons Maršals) kopā ar saviem draugiem devās uz kādu no Denveras naktsklubiem, lai sagaidītu 2007. gadu tur. Pusnaktī, uzreiz pēc jaunā gada iestāšanās, spēlētāji no VIP zāles sāka laistīties ar šampanieti, aplejot arī kluba parastos apmeklētājus. Kādai kompānijai, kurā, pēc apsūdzības domām, bija arī Klārks, tas nepatika, tāpēc viņu un futbolistu starpā izcēlās strīds, kurš vēlāk tika pārtraukts, jo viņi pameta klubu, bet sportisti turpināja svinēt. Kad viņi devās ārā, lai pamestu klubu un sēstos "Hummer" limuzīnā, no garāmbraucošas automašīnas tika atklāta uguns, kas Darentam Viljamsam izrādījās liktenīga, jo kāda no lodēm trāpīja viņam kaklā. Tāpat dažādus savainojumus guva divi citi cilvēki.

Villija Klārka, kurš arī tiek turēts aizdomās par šāvienu izdarīšanu, aizstāvība gan uzsver, ka bijušais sportists nepiedalījās šajā incidentā, norādot, ka kompānija, kurā bija arī "Broncos" spēlētāji, paši izprovocēja incidentu, bet Brendons Maršals arī ir iesitis Klārkam. Tāpat aizstāvība uzsver, ka Klārks ir tikai "pamests zem sitiena", jo daudzi lietā liecinājušie ir ar kriminālu pagātni un, visdrīzāk, tas viss tiek darīts, lai šīs kriminālās autoritātes varētu kārtot rēķinus savā starpā.
Taču par sliktu bijušajam NFL aizsargam var liecināt noklausītie telefona ieraksti, kurā tiek runāts par šo uzbrukumu kā arī Klārka iespējamā sadarbība ar kādu vietējo kriminālo grupējumu.

Paredzams, ka lietā kā liecinieki tiks pieaicināti arī vairāki bijušie un esošie Denveras futbola komandas spēlētāji – Džavons Vokers, Elviss Dumervils, Karls Peimahs, Neits Vebsters un Demetrins Veils. Jāpiebilst, ka Džavons Vokers pats arī bija iesaistīts līdzīgā incidentā, kad pēc laistīšanās ar šampanieti kādā Lasvegasas izklaides centrā, citi kluba neapmierinātie apmeklētāji viņu piekāva, apzaga un izmeta uz ielas.

Darents Viljamss, savā neilgajā NFL spēlētāja karjerā aizvadīja 27 spēles, kurās veica 139 spēka paņēmienus, pārķēra sešas piespēles un vienu pārtverto piespēli atgrieza ieskaites zonā. Savukārt Denveras komandas vadība uz spēlētāju lika lielas cerības kā uz spēlētāju, kurš varētu aizstāt komandas un līgas vienu no labākajiem malējiem aizsargiem Čempu Beiliju.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

  -1 [+] [-]

, 2010-02-24 09:52, pirms 14 gadiem
...un nevajag nemaz fotogrāfijas ,lai 100% droši teiktu-nēģeri paliek nēģeri......

     [+] [-]

, 2010-02-24 15:35, pirms 14 gadiem
Njā, šitā sapist sev dzīvi ir jāprot, tā pat kā Plax, vienu dien ir viens no labākajiem spēlētājiem līgā, otrā sašauj sev kāju, tiek iemests cietumā par nelegālu ieroci un basta.