Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Leģendārais Breidijs: "Noslēgšu karjeru, kad nespēšu cīnīties augstākajā līmenī"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Leģendārais Breidijs: "Noslēgšu karjeru, kad nespēšu cīnīties augstākajā līmenī"
NFL čempions Toms Breidijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Septiņus ''Superbowl'' titulus ieguvušais Toms Breidijs, kurš pārstāv Tampabejas ''Buccaneers'', televīzijā "American TV" sniedzis interviju, kurā atzina, ka karjeru noslēgs tad, kad jutīs, ka vairs nav spējīgs spēlēt čempiona cienīgā līmenī.

"Es noslēgšu karjeru tad, kad jutīšu, ka vairs neesmu spējīgs spēlēt augstākajā līmenī," intervijā "American TV" teica septiņkārtējais NFL čempions. "Dzīvē vienmēr ir jāspēj mainīties, jāspēj pielāgoties dažādām situācijām. Es katru dienu cenšos pielāgoties un mainīties. Es ceru, ka jaunā sezona būs labākā manā karjerā."

Šā gada martā Breidijs pagarināja līgumu ar Tampabejas ''Buccaneers''. Iepriekš 43 gadus vecais Toms Breidijs pauda, ka labprāt spēlētu vēl vismaz līdz 45 gadu vecumam. Savā ''Instagram'' kontā titulētais amerikāņu futbolists pēc līguma parakstīšanas pauda, ka mērķis ir astotais tituls.

Februārī Breidijs kopā ar ''Buccaneers'' triumfēja "Super Bowl", tiekot pie trofejas septīto reizi karjerā. Breidijs nopelnīja arī savu piekto "Super Bowl" MVP balvu. Interesanti, ka Breidijs ar savu septīto čempiontitulu izcīnījis vairāk "Super Bowl" uzvaras nekā jebkura NFL frančīze. Panākumiem bagātākās NFL komandas Jaunanglijas "Patriots" un Pitsburgas "Steelers" tikušas pie sešiem čempiontituliem.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/nfl/2021/0...

     [+] [-]

, 2021-08-24 16:40, pirms 3 gadiem
Monstrs