Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Bears" aizmaina Alenu uz Karolīnu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Bears" aizmaina Alenu uz Karolīnu
Džareds Alens (Nr. 69)
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Čikāgas "Bears" un Karolīnas "Panthers" ir vienojušās par aizsardzības līnijas spēlētāja Džareda Alena maiņu. Pretī čikāgieši saņems drafta izvēles tiesības 2016. gada draftā.

Karolīnas komandai, pēc Čārlza Džonsona gūtā kājas savainojuma, bija steidzami nepieciešams aizsardzības līnijas spēlētājs, kura specialitāte ir piespēļu uzbrukumu apturēšana. Tāpēc viņi ilgi nedomāja un iemainīja pēdējās desmitgades labāko šāda ampluā aizsargu Džaredu Alenu.

Čikāgas "Bears", kuri sezonu sākuši izcili neveiksmīgi, pirmajos trijos mačos neizcīnot nevienu uzvaru ("Panthers" visās spēlēs ir uzvarējuši), pretī par Alenu saņems sestās kārtas izvēles tiesības 2016. gada draftā. Tāpat vienošanās paredz, ka Čikāgas komanda maksās lielāko daļu no Alena algas - 11.5 miljonus, karolīniešiem "piemetot klāt" vien 823 tūkstošus.

33 gadus vecais Džareds Alens NFL spēlē jau 11. sezonu un šajā laikā ir kļuvis par labāko piespēļu uzbrukumu aizsargu līgā. Viņš ir veicis 134 sekus, savācis 19 zaudētās bumbas un izjauca 161 uzbrukumu. Tāpat pieckārtējā "Pro Bowl" mača dalībnieka kontā ir 175 mači un 616 spēka paņēmieni, kā arī sešas pārtvertas bumbas.

Karolīnas "Panthers" Alenam būs ceturtā komanda viņa profesionāļa karjeras laikā, pirms tam viņš pārstāvēja Kanzassitijas, Minesotas un Čikāgas komandas.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2015-09-29 21:00, pirms 9 gadiem
Wow tas būs iespaidīgi un ja Luke Kueckly atgriezīsies, tad vispār Bucaneriem nebūs iztredžu!!!!