Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Vikings" izcīna otro uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Vikings" izcīna otro uzvaru
Brets Fārvs
Foto: AP/Scanpix

Neskatoties uz Breta Fārva trim kļūdām Minesotas "Vikings" Nacionālās futbola līgas (NFL) trešās pārbaudes spēļu nedēļas ietvaros, tomēr, prata uzveikt Sietlas "Seahawks" ar 24:13.

Brets Fārvs aizvadīja savu otro pārbaudes spēli un atstāja ne to labāko iespaidu. Divas pārtvertas un viena zaudēta bumba, pie tam viena no šīm kļūdām maksāja septiņus punktus. Taču, pateicoties pārējās komandas puslīdz veiksmīgajam sniegumam Minesotas komanda, tomēr izcīnīja uzvaru.

Taisnības labad gan jāsaka, ka šādam Fārva sniegumam ir vairāki "vainu mīkstinoši apstākļi"- bez tā, ka pats spēlētājs tikai nesen ieradās komandā, arī viņa galvenie piespēļu "mērķi", Persijs Hārvins un Sidnijs Raiss nav visu šo laiku bijuši komandā (t.i., pilnā sastāvā), bet pēdējais no viņiem tagad ir gūlies uz operāciju galda. Līdz ar to pašlaik tiek meklēti malējie uzbrucēji, kas varētu aizstāt Raisu. Pašlaik tie ir atrasti Džavona Vokera un Grega Kamarilo personās.

Ja runā par spēles gaitu, tad pirmie, otrajā ceturtdaļā, vadībā izvirzījās Sietlas futbolisti, kad Fārva piespēli pārtvēra Ērls Tomass un veicot 86 jardus nogādāja to ieskaites zonā. Taču minesotieši ātri prata atspēlēties – Adrians Pītersons rezultatīvi noslēdza 24 jardu skrējienu. Mača turpinājumā abas komandas turpināja uzbrukt ar mainīgām sekmēm, taču galavārds piederēja "Vikings" , kuri pēdējā ceturtdaļā guva divus piezemējumus un svinēja uzvaru. Rezultatīvas piespēles Seidža Rosenfelsa un Džo Veba kontā, bet notvertas piespēles Džavona Vokera un Raiena D'imperio kontā.

No citiem mačiem der atzīmēt arī Arizonas "Cardinals" uzvaru pār Čikāgas "Bears" – 14:9. Mets Leinarts maču sāka kā rezervists un nospēlēja visai atzīstami - 9/10 piespēles, 84 jardi un viena rezultatīva piespēle. Dereks Andersons arī spēlēja neslikti – precīzas bija 7 no 12 piespēlēm, gūti 94 jardi un arī atdota viena rezultatīva piespēle.
Savukārt Baltimoras "Ravens" turpina spēlēt bez zaudējumiem, šonakt ar 24:10 uzveicot Ņujorkas "Giants".

NFL pirmssezonas 3. nedēļa

SpēleRezultāts
Arizonas "Cardinals" – Čikāgas "Bears"14:9
Klīvlendas "Browns" – Detroitas "Lions"27:35
Sinsinati "Bengals" – Bufalo "Bills"20:35
Džeksonvilas "Jaguars" – Tampabejas "Buccaneers"19:13
Ņujorkas "Giants" – Baltimoras "Ravens"10:24
Sietlas "Seahawks" – Minesotas "Vikings"13:24
Tenesī "Titans" – Karolīnas "Pathers"7:15
Dalasas "Cowboys" – Hjūstonas "Texans"7:23
Sanfrancisko "49ers" – Oklendas "Raiders"28:24

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2010-08-29 12:59, pirms 14 gadiem
Nja Giants neiet 2 kasiens pēc kārtas, pēc tik labas 1 spēles majas arena pret Jets, aizsardzibas un uzbrukuma treneriem kaut kas jasak mainit komandas spele.