Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Kolbs turpina "buksēt", taču "Eagles" uzvar

Juris Miņins
Juris Miņins

Kolbs turpina "buksēt", taču "Eagles" uzvar
Kanzassitijas "Chiefs" futbolisti
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) trešajā pārbaudes spēlē Filadelfijas "Eagles" vienības pirmais saspēles vadītājs Kevins Kolbs turpināja rādīt neproduktīvu spēli, taču, pateicoties Kanzassitijas "Chiefs" komandas kļūdām, filadlefieši, tomēr, prata uzvarēt – 20:17.

Filadelfijas "Eagles" šīs sezonas galvenā cerība, saspēles vadītājs Kevins Kolbs atkal nespēja atdot rezultatīvu piespēli, tādējādi pagarinot savu "sauso" sēriju par vienu maču, t.i. šajā pirmssezonā viņš vēl ne reizi nav izveidojis rezultatīvu uzbrukuma noslēgumu.
Šonedēļ, piedevām, Kolbs ne tikai bija neproduktīvs uzbrukumā, bet arī piecas reizes tika apturēts pirms piespēles izdarīšanas un viena no viņa piespēlēm tika pārtverta.
"Jā, mēs šodien nebijām diez ko labi," pēc mača sacīja pats Kolbs, "mums vēl ir daudzas lietas, pie kurām ir jāpiestrādā pastiprināti, pirmkārt, man pašam."

Atgriežoties mača gaitai jāsaka, ka pirmie vadībā izvirzījās tieši "Eagles" futbolisti, kad piezemējumu veica Lašons Makojs (18 jardu skrējiens), bet 39 jardu brīvsitiens padevās Deividam Eikersam, taču Kanzassitijas futbolisti nebūt nedomāja padoties un mača turpinājumā guva divus piezemējumus – Dveins Bovs saņēma četrus jardu piespēli no Meta Kesela, bet šīs sezonas jaunieguvums Tomass Džonss, veicot 11 jardus, nogādāja bumbu ieskaites zonā.
Spēles pēdējā ceturtdaļā abas komandas apmainījās ar brīvsitienam, bet 23 sekundes pirms spēles beigām Maiks Kafka atdeva 18 jardu piespēli Railijam Kūperam, kurš arī "izrāva" uzvaru Filadelfijas klubam.

Jāpiebilst, ka šis Kanzassitijas "Chiefs" vienībai bija septītais pārbaudes spēļu zaudējums pēc kārtas. Taču galvenais zaudējums šajā mačā bija otrās līnijas aizsarga, debitanta Kamerona Šefīlda savainojums, ko spēlētājs guva, kad ar ķiverēm saskrējās ar "Eagles" pussargu Maiku Belu. Šefīlds no laukuma tika aizvests ar mediķu kartu. Atgādināsim, ka arī pagājušonedēļ "Chiefs" līdzīgā veidā zaudēja vienu spēlētāju - malējo aizsargu Morisu Legetu.

No citām spēlēm jāatzīmē Ņujorkas "Jets" kārtējā neizteiksmīgā spēle uzbrukumā pret Vašingtonas "Redskins" – 11:16. Tāpat pie savas otrās uzvaras tika Atlantas "Falcons", kuri ar 16:6 uzveica Maiami "Dolphins" un Ņūorleānas "Saints", kuri pār Sandijego "Chargers" bija pārāki ar 36:21.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2010-08-28 13:31, pirms 14 gadiem
Lai gan Kolbs nav guvis TD, pārējās spēlēs tomēr smuki vāca jardus un kļūdas ar nepieļāva. Un ņemot vērā to, cik ''labi'' pret Chiefs darbojās OL jau no paša spēles sākuma, Kolbam bija grūti ieiet spēlē, bēgot no aizsargiem, nevis metot pašam. Nav nemaz tik traki. Vikam gan iet diezgan švaki.

     [+] [-]

, 2010-08-28 14:07, pirms 14 gadiem
Par Kolbu nav ko uztraukties. Šobrīd vairāk jāuztraucas par D. Džeksonu, kurš šajā spēlē guva traumu pēc spēka paņēmiena. Jācer, ka nekas nopietns un nav saistīts ar viņa muguru, ar kuru jau viņam bija problēmas augustā.
M. Ryan vēl aizvien mocās, 13/26 103 jardi, TD un INT