Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Colts" un "Bears" pirmssezonu beidz bez uzvarām

Juris Miņins
Juris Miņins

"Colts" un "Bears" pirmssezonu beidz bez uzvarām
Montario Hardestijs un Kolts Makojs
Foto: AP/Scanpix

Indianapolisas "Colts" un Čikāgas "Bears" arī pēdējā Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas spēlē pirms regulārās sezonas atklāšanas nespēja tikt pie uzvaras, tādējādi noslēdzot savu gatavošanās posmu ar četriem zaudējumiem pēc kārtas.

Abas 2006. gada NFL labākās vienības Čikāgas "Bears" un Indianapolisas "Colts" 2010. gada pirmssezonu ir noslēgušas bez uzvarām, t.i., zaudējuši visos četros pirmssezonas mačos. Ja par "Bears" iespējamo sniegumu vairāki jautājumi bija vēl starpsezonā, tad "Colts" neveiksmīgais sniegums, pat neskatoties, ka " tās ir tikai pārbaudes spēles", ir pārsteigums.

Čikāgas "Bears" šīs pirmssezonas pēdējā pārbaudes spēlē piekāpās Klīvlendas "Browns" ar 10:13. Lai arī šajā mačā lielāka teikšana tika dota rezervistiem un, piemēram, abas komandas savus pirmos saspēles vadītājus nemaz nelaida laukumā, taču arī uz šāda fona čikāgieši nespēja uzveikt pārbūves procesā esošo Klīvlendas komandu.
Par mača galveno varoni, neapšaubāmi, var saukt "Browns" saspēles vadītāju Koltu Makoju, kurš realizēja visas savas piespēles (kopā 13), taču rezultatīvi noslēgt uzbrukumu viņam neizdevās. Savukārt Montario Hārdestijs kārtējo reizi iedzīvojās savainojumā – šoreiz ceļgals.

Arī Indianapolisas "Colts" – Sinsinati "Bengals" (28:30) mačā pie teikšanas vairāk bija rezervisti, taču "Bengals", tomēr, ļāva pāris uzbrukumos iesaistīties arī vienības līderiem, taču tas neko īpaši mača gaitā neietekmēja, jo "rezultātu taisīja" jau pieminētie rezervisti.
Kā galvenais spēles "spīdeklis" bija Indianapolisas pussargs Brendons Džeimss, kurš izcēlās ar trim veiktiem piezemējumiem.

No citiem rezultātiem var izcelt Sentluisas "Rams" uzvaru pār Baltimoras "Ravens" – 27:21, kurā ar perfekti izpildītām piespēlēm (sešas no sešām) izcēlās drafta pirmais numurs Sems Bredfords. Savukārt vienīgā komanda, kas ir uzvarējusi visās šīsvasaras pārbaudes spēlēs ir Sanfrancisko "49ers", noslēdzot pirmssezonu ar uzvaru pār Sandijego "Chargers" - 17:14.

Atgādināsim, ka Nacionālās futbola līgas regulārā sezona sāksies 9. septembrī, kad atklāšanas mačā tiksies aizvadītas sezonas divas labākās Nacionālās līgas komandas – Minesotas "Vikings" un Ņūorleānas "Saints", kuri arī ir aizvadītās sezonas čempioni.

NFL pirmssezonas 4. nedēļa

SpēleRezultāts
Vašingtonas "Redskins" – Arizonas "Cardinals"10:20
Bufalo "Bills" – Detroitas "Lions"23:28
Sinsinati "Bengals" – Indianapolisas "Colts"30:28
Jaunanglijas "Patriots" – Ņujorkas "Giants"17:20
Ņujorkas "Jets" – Filadelfijas "Eagles"21:17
Karolīnas "Panthers" – Pitsburgas "Steelers"3:19
Atlantas "Falcons" – Džeksonvilas "Jaguars"9:13
Čikāgas "Bears" – Klīvlendas "Browns"10:13
Maiami "Dolphins" – Dalasas "Cowboys"25:27
Ņūorleānas "Saints" – Tenesī "Titans"24:27
Grīnbejas "Packers" – Kanzassitijas "Chiefs"13:17
Baltimoras "Ravens" – Sentluisas "Rams"21:27
Denveras "Broncos" – Minesotas "Vikings"24:31
Tampabejas "Buccaneers" – Hjūstonas "Texans"24:17
Sietlas "Seahawks" – Oklendas "Raiders"24:27
Sandijego "Chargers" – Sanfrancisko "49ers"14:17

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2010-09-03 14:36, pirms 14 gadiem
Colts rezervisti vienmēr bijuši pašvaki, šosezon laikam ir vēl trakāk, tā kā nav brīnums, ka Colts nav nevienas uzvaras.

     [+] [-]

, 2010-09-03 15:16, pirms 14 gadiem
da vienalga, kas viņiem tur spēlē rezervē, kamēr ir peitons.

     [+] [-]

, 2010-09-03 15:49, pirms 14 gadiem
pēdējās pirmsezonas spēles ir pamatīgs trash, rezultātiem pa lielam neviens uzmanību dies ko nepievērš