Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Bredfords iziet pamatsastāvā un "spīd"

Juris Miņins
Juris Miņins

Bredfords iziet pamatsastāvā un "spīd"
Sems Bredfords
Foto: AP/Scanpix

Ar maču starp Sentluisas "Rams" un Jaunanglijas "Patriots" tika atklāta Nacionālās futbola līgas (NFL) trešā pirmssezonas pārbaudes spēļu nedēļa, un pirmajā tās spēlē, līdz ar beigu svilpi, uzvaru izcīnīja "Rams" futbolisti – 36:35.

Sems Bredfords, kurš savās pirmajās divās spēlēs rādīja visai šaubīgu sniegumu, šonakt laukumā izgāja sākumsastāvā un attaisnoja uz sev liktās cerības – realizēja 15 no 22 piespēlēm, guva divus piezemējumus un kopā veica 189 jardus. Šāda spēle, protams, nepalika nepamanīta un, iespējams, šī gada drafta pirmais numurs ir nopelnījis vietu sākumsastāvā jau uz regulārās sezonas sākumu.

"Mums vēl ir jāapskatās mača ieraksts," komentējot Bredforda iespēju kļūt par pirmo saspēles vadītāju jau sezonas pirmajā mačā, izteicās komandas galvenais treneris Stīvs Spagnualu, "jānovērtē kā viņš spēlēja situācijās, kad tika izdarīts spiediens." Savukārt pats futbolists pēcspēles intervijāizteicās ļoti līdzīgi kā pēc pirmajiem mačiem: "Man bija jautri. Es tikai centos darīt to, ko no manis prasa – virzīt komandas uzbrukumu uz priekšu."

Ja pievēršas pašam mačam, tad var teikt, ka Sentluisas komanda vairāk vai mazāk kontrolēja spēles gaitu visu maču, vienīgo reizi izlaižot pavedienu no rokām mača ceturtās ceturtdaļas sākumā, kad "Patriots"guva 14 punktus un izvirzījās vadībā, taču "Rams" prata atspēlēties un līdz ar mača pamatlaika beigām Džošs Brauns realizēja tiešo brīvsitienu, kas arī deva viesiem uzvaru.

Pie mača labākajiem spēlētājiem var pieminēt Sentluisas "Rams" malējo uzbrucēju Maiklu Hūmanavanui un Jaunanglijas "Patriots" balsta uzbrucēju Robu Grankauski, kuri abi katrs guva pa diviem piezemējumiem.
Tāpat piezemējumi ir arī Rendija Mosa un Sema Aikina kontā no "Patriots" rindām, kā arī Kītam Tostonam ar Brendonu Gibsonu – "Rams" sastāvā.

Kā pēc spēles atzina Jaunanglijas komandas treneris Bils Beličiks, tad viņa komanda nespēja parādīt neko no tās spēles kāda no viņiem tiek gaidīta, bet aizsargs Džeimss Sanderss bija vēl kritiskāks: "Pretinieki uzbruka kā gribēja, tas bija graujoši."

Savukārt aizvadītās nakts otrajā mačā Grīnbejas "Packers" nospēlēja vairāk nekā pārliecinoši pret Indianapolisas "Colts" un uzveica viņus ar 59:24. Trīs rezultatīvas piespēles Ārona Rodžersa kontā, bet ar divām izcēlās Mets Flins.

Nākamās trešās pirmssezonas nedēļas pārbaudes spēles notiks jau šonakt, kad savā starpā tiksies astoņas komandas, tai skaitā arī "Super Bowl" ieguvēji Ņūorleānas "Saints", kuri tiksies ar Sandijego "Chargers".

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports