Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Vudsona atvadu mačā "Raiders" pagarinājumā pārspēj "Chargers"

Juris Miņins
Juris Miņins

Vudsona atvadu mačā "Raiders" pagarinājumā pārspēj "Chargers"
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) 16. spēļu nedēļa sākās ar divu Kalifornijas komandas – Oklendas "Raiders" un Sandjego "Chargers". Cīņa bija pietiekoši līdzīga, lai uzvarētāja noteikšanai būtu nepieciešams papildlaiks, kurā ar 23:20 pārāki izrādījās oklendieši.

Jāsaka uzreiz, ka šī spēle Oklendas komandai varēja izvērsties daudz patīkamāk, ja vien viņi paši nebūtu nopelnījuši 16 sodus, kamdēļ bija jāzaudē 121 jards, taču neskatoties arī uz šādām nepatikšanām, uzvara tika izcīnīta. Interesanti, ka šī bija "Raiders" trešā uzvara šīssezonas spēlēs, kurās viņi nopelna vismaz 14 sodus, lai gan visām pārējām līgas komandām kopā ir vien divi šādi panākumi.

Pievēršoties spēlei jāsaka, ka tā, kā jau var saprast, norisinājās ļoti spraigi un uz katru vienas komandas veiksmīgo uzbrukumu oponenti piedāvāja savu tikpat veiksmīgu. Pie piezemējumiem tika Donalds Brauns un Dontrels Inmans Sandjego komandai un Lataviuss Marejs ar Maikls Krabtrī Oklendas vienībai. Spēles rezultātu pagarinājumā izšķīra Sebastjans Janikovskis,kurš realizēja tiešo brīvsitienu.

Jāpiebilst, ja šī spēle bija pēdējā savu līdzjutēju priekšā leģendārajam aizsargam Čārlzam Vudsonam, kurš pēc spēles arī pateicās visiem komandas līdzjutējiem par atbalstu, kas ir bijis abos periodos, kad viņš pārstāvēja "Raiders" komandu.
Tiesa, tāpat var izrādīties, ka šī ir pēdējā spēle Oklendā arī pašai "Raiders" vienībai, jo pašlaik ir runas, ka viņi varētu pārcelties uz Losandželosu.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja