Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Jangs atkal uzveic Leinartu

Juris Miņins
Juris Miņins

Jangs atkal uzveic Leinartu
Mets Leinarts un Vinss Jangs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) otrās pārbaudes spēļu nedēļas pēdējā mačā, kas iezīmējās ar kārtējo epizodi Vinsa Janga un Meta Leinarta cīņu vēsturē, Tenesī "Titans" savās mājās ar 24:10 pārspēja Arizonas "Cardinals".

Kad savā starpā spēlē Mets Leinarts un Vinss Jangs, tad šie mači iegūst papildus nokrāsu un nozīmību. Principiālais duelis starp abiem saspēles vadītājiem nezaudē aktualitāti ne atbildīgās spēlēs, cīnoties par punktiem vai tituliem, ne arī parastās pirmssezonas pārbaudes spēlēs.

Tiesa, uzmanības centrā (un daudz aktuālāks) bija arī cits duelis ar Meta Leinarta piedalīšanos – duelis par pirmā saspēles vadītāja vietu Arizonas "Cardinals" komandā. Aizvadītajā naktī Leinarts, jau otro maču pēc kārtas nebija pārliecinošs savā spēlē (nevienā no trim uzbrukumiem nespēja izveidot vairāku kārtu uzbrukumu) un pašlaik jau ir izskatās, ka viņam var rasties pamatīgas problēmas, lai aiz sevis noturētu komandas jaunpienācēju Dereku Andersonu.

Tenesī "Titans", savukārt, spēlēja ja ne mierīgi, tad ļoti pārliecinoši un bez lieka stresa. Vispirms pie piezemējuma tika Kriss Džonsons, kurš bumbu ieskaites zonā nogādāja pēc astoņu jardu skrējiena, līdz ar to izvirzot Tenesī komandu vadībā, kuru viņi neatdeva līdz pat mača beigām.
Zīmīgi, ka ar diviem piezemējumiem pēc četru jardu skrējiena (abās reizēs) atzīmējās Samkons Gado, bet Arizonas komandas labā vienīgo piezemējumu guva malējais uzbrucējs Makss Komars (22 jardi).

"Tas ir ļoti nepatīkami," pēc mača sacīja "Cardinals" galvenais treneris Kens Vizenhants, "tā ir pimssezonā, taču mēs nebijām gatavi vairākām izspēlēm. Par laimi, mums vēl ir mazliet laiks, lai to visu izlabot."

Atgādināsim, ka Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas trešās nedēļas pārbaudes spēles sāksies 26. augustā, kad tiks aizvadīti divi mači – Sentluisas "Rams" pret Jaunanglijas "Patriots" un Indianapolisas "Colts" pret Grīnbejas "Packers".

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2010-08-24 19:45, pirms 14 gadiem
cardinals kena vadībā īsti nekad nav bijuši pirmsezonas monstri, tāpēc domāju, ka sākoties regulārajai sezonai sniegums uzlabosies visai redzami. un lai arī leinarts neizskatijās diez ko pārliecinoši, tomēr domāju, ka 1qb spotu viņš tik vienkārši nezaudēs, jo andersons kārtējo reizi pierādīja, ka ar precizitāti viņam ir problēmas

     [+] [-]

, 2010-08-25 17:45, pirms 14 gadiem
Es domāju, ka dirsā būs Cardinals ar uzbrukumu. Leinarts ir vājš, Fitdžeraldam līdz ar to arī grūti laiki solās.