Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Par NFL drafta pirmo izvēli kļūst favorīts Barovs

Agris Suveizda

Par NFL drafta pirmo izvēli kļūst favorīts Barovs
Džo Barovs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā futbola līga (NFL) šonakt tiešsaistē veica neklātienes drafta pirmās kārtas ceremoniju. Kā jau tika gaidīts, Sinsinati "Bengals" un Vašingtonas "Redskins" ar attiecīgi pirmo un otro numuru izraudzījās 23 gadus veco saspēles vadītāju Džo Barovu un ārējās līnijas aizsargu Čeisu Jangu, kuram nesen apritēja 21 gads.

Sinsinati "Bengals" treneris Zeks Teilors sacīja, ka Barovs noteikti cīnīsies par vietu pamatsastāvā, taču nevēlējās viņam to garantēt jau sezonas atklāšanas spēlē, uzsverot, ka spēlētāja un citu draftēto lielākais izaicinājums būs pielāgoties līgas ātrumam. "Izvēlējāmies viņu, jo zinām, ka viņš spēs tam visam adaptēties. Tas būs tikai laika jautājums," sacīja Teilors. Barovs iepriekšējā gadā kļuva par NCAA čempionu un sezonas labāko spēlētāju.

Pirmajā kārtā jeb starp 32 izvēlēm lielākā pārstāvniecība bija tieši Barova pārstāvētajai LSU, kuras pārējie četri draftētie gan netika augstāk par 20. numuru. Visas četras Alabamas izvēles bija labāko piecpadsmitniekā, savukārt Ohaio štata universitāte, kurā Barovs sāka NCAA karjeru, tika pie otrā un trešā numura – bez Janga drafta trijniekā iekļuva arī 21 gadu vecais malējais aizsargs Džefs Okuda. Pirmajā sešiniekā tika izvēlēti trīs saspēles vadītāji, bet pirmajā kārtā kopumā dominēja Dienvidaustrumu konference – no tās tika draftēts rekordliels spēlētāju skaits (15).

Līgas čempione Kanzassitijas "Chiefs" ar pirmās kārtas pēdējo izvēli draftēja LSU pussargu Klaidu Edvardsu-Heleiru. Nacionālās futbola līgas drafts turpināsies vēl divas dienas. Nākamajā naktī gaidāma otrās un trešās kārtas ceremonija, bet pēc tam spēlētāji tiks draftēti vēl četrās kārtās.

Jaunās sezonas sākums ir paredzēts 10. septembrī.

Pirmās desmit izvēles

Nr.SpēlētājsPozKomandaKoledža
1.Džo BarovsQBCincinnati BengalsLSU
2.Čeiss JangsDEWashington RedskinsOhio State
3.Džefs OkudaCBDetroit LionsOhio State
4.Endrjū TomassOTNew York GiantsGeorgia
5.Tua TagovailoaQBMiami DolphinsAlabama
6.Džastins HerbertsQBLos Angeles ChargersOregon
7.Deriks BraunsDTCarolina PanthersAuburn
8.Aizeja SimonssLBArizona CardinalsClemson
9.Kristofers HendersonsCBJacksonville JaguarsFlorida
10.Džedriks VilzsOTCleveland BrownsAlabama

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/draft2020/...
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-04-24 08:53, pirms 4 gadiem
Šitāda drafta tiešraide ir vnk smieklīga
Tādas lietas var redzēt tas ir vnk vāks

Principā bez lieliem pārsteigumiem izņemot Packers neloģisko picku...Rodžers vēl var ilgi spēlēt,bet tie ņem un uztaisa trade up un paņem QB..Rodžers visu laiku prasa viņiem paņemt beidzot kādu uzbrukumam,bet šie to nekad neizdara...

Dalasai ar normāli paveicās,ka uz sava pika dabuja Sīdī

     [+] [-]

, 2020-04-24 13:11, pirms 4 gadiem
Ne Barovs, bet Burovs. Amerikā viņa uzvārdu tikai tā izrunā