Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Lions" pārspēj "Saints"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Lions" pārspēj "Saints"
Amīrs Abdulahs
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt tika izspēlēta pēdējā Nacionālās futbola līgas (NFL) regulārās sezonas 15. nedēļas spēle, kurā tikās Detroitas "Lions" un Ņūorleānas "Saints". Mačā ar 35:28 pārāki izrādījās detroitieši.

Lai arī spēle notika Ņūorleānā, mājnieki to sāka visai nepārliecinoši, jo "Lions" nevarēja neizmantot, tāpēc spēles pirmajā puslaikā guva pārsvaru, ar ko vēlāk bija arī gana uzvarai mačā. Divreiz Goldens Teits, bet pa reizei Maikls Burtons un Amīrs Abdulahs ienesa bumbu ieskaites zonā uz ko "Saints" spēja atbildēt vien ar vienu realizētu brīvsitienu.

Otrajā spēles pusē Drū Brīza vadībā komanda mazliet atplauka un Brandins Kuks, Markizs Kolstons, kā arī Bendžamins Vatsons ar saviem piezemējumiem saasināja spēli, taču tās sākumā izlieto vairs neizdevās sasmelt un Detroitas komanda svinēja uzvaru.

Jāpiebilst, ka uzvarētāju rindās saspēles vadītājs Mets Stefords precīzi atdeva 22 no 25 piespēlēm un kopā guva 254 jardus, kā arī trīs rezultatīvas piespēles. Savukārt Drū Brīzs, gūstot šajā mačā 341 jardu, kļuva par ceturto NFL saspēles vadītāju visā līgas pastāvēšanas vēsturē, kuram ir izdevies karjeras laikā pārsnieg 60 000 gūto jardu robežu. Kā arī viņam šī ir desmitā sezona pēc kārtas, kurā viņš gūst vismaz 4000 jardus.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...