Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Jets" aizsardzība izcīna uzvaru pār "Colts"

"Jets" aizsardzība izcīna uzvaru pār "Colts"
Darels Ruiss (Nr.24)
Foto: AFP/Scanpix

Ar Ņujorkas "Jets" uzvaru (20:7) pār Indianapolisas "Colts" noslēdzās Nacionālās futbola līgas (NFL) regulārās sezonas otrās kārtas spēles. Par mača varoņiem kļuva "Jets" aizsardzība, kura oponentiem piespieda izdarīt piecas kļūdas.

Indianapolisas komanda, pēc pirmajā spēlē piedzīvotā zaudējuma, atgriežoties mājās, protams, vēlējās atspēlēties un mačs pret Ņujorkas komandu sākotnēji izskatījās visai pateicīgs šiem mērķiem. Diemžēl, bet gala rezultāts bija pavisam pretējs.

"Jets" aizsardzība pārtvēra trīs Endrjū Laka piespēles, bet vēl divas reizes atņēma no mājniekiem bumbu, piespiežot viņus to zaudēt (fumble), kas arī bija galvenais "Colts" zaudējumu iemesls.
Interesanti, ka abas zaudētās bumbas, kā arī vienu piespēli pārtvēra neviens cits kā starpsezonā nolīgtais malējais aizsargs Darels Ruiss.

Raiens Fitzpatriks, kurš aizstāj pirmssezonas treniņnometnes laikā kautiņā žokli lauzušo Dženo Smitu, atdeva divas rezultatīvas piespēles (viena pārtverta piespēle) un maču noslēdza pie 244 gūto jardu atzīmes. Endrjū Lakam – viena rezultatīva, trīs pārtvertas piespēles un 250 jardi.
Abu komandu labākie bumbas nesēji, Kriss Aivorijs un Frenks Gors, spēli noslēdza ar 57 gūtajiem jardiem, savukārt piespēļu uzbrukumā produktīvākais bija Donte Monkrīfs no mājnieku komandas, kurš ne tikai guva 122 jardus, bet arī ienesa bumbu ieskaites zonā. "Jets" rindās pie piezemējumiem tika Brendons Maršals un Eriks Dekers.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...


, 2015-09-22 14:06, pirms 9 gadiem
Kas notiek ar Laku?!
, 2015-09-22 15:19, pirms 9 gadiem
Mixes rakstīja: Kas notiek ar Laku?!
Nekas jauns - Laks pret NYJ un/vai Ruisu vienmēr spēlē švaki.
, 2015-09-22 16:11, pirms 9 gadiem
Nu nez, šitik drausmīgi divas spēles pēc kārtas, ļoti netipiski priekš QB, kur daži sauc par labāko, top 5, next hall of famer utt.
Džo Flako. Foto: AFP/Scanpix
1

Kur sirmgalvjiem nav vietas: Flako nāk laukumā un sabojā "Steelers" bilanci

Nacionālās futbola līgas (NFL) ceturtajā spēļu nedēļā perfektu bilanci saglabājušas Minesotas "Vikings" un Kanzassitijas "Chiefs" komandas. Savukārt Pitsburgas "Steelers" panākumu sēriju pārtrauca vecais vīrs Džo Flako, kurš devās laukumā pēc Indianapolisas "Colts" talantīgā kvoterbeka Entonija Ričardsona iedzīvošanās traumā. Flako aizveda "Colts" komandu līdz uzvarai ar 27:24.
Džeidens Danielss. Foto: Washington Commanders

Bezkļūdu spēlē debitants Danielss raisa lielu optimismu Vašingtonas līdzjutējiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) pirmdienas naktī norisinājās divas paralēlās spēles. Aizraujošs uzbrukuma futbols bija vērojams Sinsinatī, kur spēlē bez pieļautām kļūdām un aizspertām bumbām (punt) uzvaru izcīnīja Vašingtonas "Commanders". Savukārt Bufalo "Bills" pamatīgi nozvetēja Džeksonvillas "Jaguars".
Malīks Viliss. Foto: AP/Scanpix
2

Norakstītais Viliss ierāda vietu sevi aizmainījušajai "Titans"

Nacionālajā futbola līgā (NFL) sezonas otro uzvaru Grīnbejas "Packers" vienībai palīdzēja izcīnīt rezervists Malīks Viliss, kurš ar 30:14 palīdzēja sieragalvām pieveikt sevi pirms paša sezonas sākuma aizmainījušo Tenesī "Titans" komandu.