Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Grifinam kārtējais savainojums, taču "Redskins" izcīna uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Grifinam kārtējais savainojums, taču "Redskins" izcīna uzvaru
Roberts Grifins
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) otrās pārbaudes spēļu nedēļas ietvaros šonakt tika aizvadīti divi mači, vienā no kuriem Vašingtonas "Redskins" ar 21:17 pārspēja Detroitas "Lions", bet komandas līderis Roberts Grifins guva smadzeņu satricinājumu.

Roberts Grifins, kurš 2012. gada draftā tika izvēlēts ar kopējo otro numuru, vēl pavisam nesen izteicās, ka jūtas kā līgas labākais saspēles vadītājs, taču jau nākošajā spēlē guva nu jau kārtējo savainojumu (smadzeņu satricinājumu) un nu kādu laiku būs spiests atpūsties. Vērojot spēli gan jāsaka, ka šāds iznākums drīzāk bija loģisks nekā negaidīts, jo nedz pats spēlētājs, nedz viņa uzbrukuma līnija pārāk sevi nenodarbināja ar drošu spēli un saspēles vadītājs trīs reizes tika apturēts vēl pirms piespēles izdarīšanas.

Lai vai kā, bet pēc tam laukumā devās vēl viens koledžu līmeņa izcilnieks, kuram profesionālajā futbolā sevi pierādīt nav sanācis, Kolts Makojs. Viņš iesāka labu uzbrukumu, taču tiešā ieskaites zonas tuvumā kļūdījās un zaudēja bumbu, ko detroitieši atgrieza līdz laukuma vidum. Beigu beigās, ar otro piegājienu, Makojam gan izdevās noorganizēt sešu punktu uzbrukumu.
Pie savām izspēlēm tika arī Kirks Kazinss, kuram arī bija viena rezultatīva piespēle.

Bumbas otrā pusē Mets Stefords īsā izgājienā uz laukuma realizēja sešus no astoņiem piespēļu mēģinājumiem, taču par mača produktīvāko saspēlnieku kļuva Dens Orlovskis, viņa kontā 118 jardi (13/18) un divas rezultatīvas piespēles.

Pievēršoties citu pozīciju spēlētāju sasniegumiem, jāizceļ "Lions" pārstāvis Zaks Zeners, kurš bija komandas produktīvākais futbolists gan uzbrukumos pa zemi, gan pa gaisu, kopā sakrājot 81 jardu, notverot visas piecas savā virzienā raidītās piespēles un vienu reizi bumbu nogādāja arī ieskaites zonā.

Savukārt nakts otrajā spēlē Klīvlendas "Browns" ar 10:11 piekāpās Bufalo "Bills". Atgādināsim, ka abas komandas pašlaik risina jautājumu par pirmā saspēles vadītāja vietu, bet šīsnakts spēle, būsim godīgi, vairāk skaidrības neieviesa, jo potenciālie favorīti nospēlēja vājāk nekā no viņiem gaidīts, kamēr līdz šim iedzinēju pozīcijās esošie (Manuels un Manzels) parādīja ievērojamu snieguma uzlabojumu.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2015-08-21 10:43, pirms 9 gadiem
Saprotu, ka Redskins to ir smagi atzīt, bet RG3 ir busts. Čalis ir smagi cietis fiziski un morāli, treneris un fani neuzticas vairs, ir kļuvis par media distraction... Kazinss un Makojs nav nekādi baigie naži, bet iespējas uz labākiem rezultātiem būtu ar abiem whiteboyiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-21 12:40, pirms 9 gadiem
Nu smagi ir atzīt ka tavs drafta otrais piks, par kuru tik daudz atdevi un kuram bija lieliska debija vairs neatgūsies. pluss vēl īpašnieks ir liels RG3 atbalstītājs. Es ar par Cowboyiem pedējos divus gadus fanoju, tāpēc tikai priecājos, bet tagad man ir bail no Eagles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja