Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Tībovs, Veins un Dokets paliek bez darba

Juris Miņins
Juris Miņins

Tībovs, Veins un Dokets paliek bez darba
Tims Tībovs
Foto: AFP/Scanpix

Vakardien Nacionālās futbola līgas (NFL) komandām bija tā diena, kad jāsamazina savs spēlētāju sastāvs līdz 53 futbolistiem, t.i., jānosauc galīgais komandas sastāvs startam jaunajā sezonā. "Zem cirpiena" tādējādi pakļuva daudzi zināmi atlēti.

Jāsaka, ka pats skaļākais gadījums notika Filadelfijā, jo Čipa Kellija vadītā "Eagles" vienība atbrīvojās no Tima Tībova, kurš mēģināja kļūt par komandas trešo saspēles vadītāju. Pats treneris atzina, ka Tībovs ir progresējis šajā laikā, taču viņš vēl aizvien neesot tik labs un pārliecinošs spēlētājs, lai tiktu paņemts regulārās sezonas cīņām.
Atgādināsim, ka bijušais Heismana balvas īpašnieks, tā arī nav bijis spējīgs izcīnīt stabilu vietu kādas NFL komandas sastāvā, bet pēdējās sezonās strādāja par TV komentētāju.

Interesanti, ka tiklīdz parādījās ziņa par Tībova atlaišanu, tāpat parādījās informācija arī par to, ka Filadelfijas komanda meklē citu saspēles vadītāju un, visdrīzāk, tas varētu būt no Oklendas "Raiders" atlaistais Kristians Ponders.

Jaunanglijas "Patriots" atvadījās no veterāna, malējā uzbrucēja, Redžija Veina, kurš parakstīja līgumu ar komandu vien pagājušā mēneša izskaņā. Tiesa, kā tiek ziņots tas bija abpusējs lēmums un atlaišanu ir prasījis pats futbolists. Acīmredzot viņš saprata, ka pie būtiskas lomas komandā viņš nevarētu tikt, tāpēc meklēs citu komandu ar kuru vienoties par darbu jaunajā sezonā.

Tāpat atskaitīto rindas papildināja Sanfrancisko "49ers" nu jau bijušais spēlētājs, aizsardzības līnijas futbolists, Darnels Dokets. Pats fakts nebūtu ievērības cienīgs, jo Dokets pēdējos gados cīnās ar savainojumiem un arī visu iepriekšējo sezonu izlaida ceļgala krustenisko saišu plīsuma dēļ, pārsteidz vien tas, ka "49ers" viņam pirms tam bija piedāvājusi līgumu, kurā divi miljoni ir garantētā summa un nu komandai no tās būs arī jāšķiras.

Devona Stila un Sinsinati "Bengals" ceļi arī ir šķīrušies. Stils noteikti nav pieskaitāms pie līgas zvaigznēm, taču plašākai publikai kļuva zināms tādēļ, ka viņa četrus gadus vecajai meitai, Lī, tika diagnosticēts vēzis, bet pats sportists tādēļ pat īslaicīgi pameta savu karjeru, lai būtu kopā ar viņu. Pašlaik, kā tiek ziņots, meitene ir uzveikusi slimību, bet tēvs ir pilnībā brīvs, lai noslēgtu līgumu ar kādu no pārējām NFL vienībām.

Bez kluba šobrīd ir arī vēl nesenā pagātnē bijušais Jaunanglijas un Kanzassitijas saspēles vadītājs Mets Kasels, kurš izrādījās liekais Bufalo komandas saspēles vadītāju cīņā. Tairodu Teiloru jaunajā sezonā dublēs Eidžeijs Manuels.
Taču, nebūt ne visiem šī diena ir bijusi drūma, jo līdz ar gala sastāvu nosaukšanu, daudzi var priecāties par palikšanu komandā. Pie tādiem noteikti ir jāmin Terels Praiors, kurš nu vairs nav saspēles vadītājs, bet malējais uzbrucējs, ir palicis Klīvlendas "Browns" rindās. Austrālijas regbija līgas zvaigzne Džarids Heins, kurš amerikāņu futbolu spēlē vien pirmo gadu, ir iekļauts Sanfrancisko komandas sastāvā.
Interesanti, ka arī Vašingtonas "Redskins" ir nolēmuši savās rindās paturēt Robertu Grifinu, lai gan, kā tiek ziņots, uzticība viņam komandā ir zudusi kā no treneru, tā spēlētāju puses, bet par pirmo numuru ir pasludināts Kirks Kazinss.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2015-09-06 11:23, pirms 9 gadiem
njaa, Tībovs...

     [+] [-]

, 2015-09-06 13:48, pirms 9 gadiem
Tībovs vienmēr man ar šo asociēsies

https://www.youtube.com/watch?v=gAI...