Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies NFL pirmssezona

Juris Miņins
Juris Miņins

Noslēgusies NFL pirmssezona
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt tika izspēlētas visas pēdējās Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas nedēļas spēles, kas nozīmē, ka komandas var gatavoties regulārajam čempionātam.

Lai arī pēdējā pirmssezonas nedēļa ir gana būtisks notikums NFL kalendārā, jo tieši tas ir tas laiks, kad notiek pēdējās izmaiņas komandu sastāvos, šogad galvenā ziņa šajā jomā parādījās vēl pirms pēdējiem mačiem. Proti, ASV tiesa ir atzinusi, ka NFL komisārs Rodžers Gūdels ir rīkojies pretlikumīgi piespriežot Jaunanglijas "Patriots" saspēles vadītājam Tomam Breidijam četru maču diskvalifikāciju, kas nozīmē, ka Breidijs varēs sākt sezonu jau no pirmās nedēļas.
Interesanti, ka pēc šī sprieduma paziņošanas, no Gūdelam tuvu stāvošiem avotiem kļuva zināms, ka tādēļ viņš neapmeklēs NFL sezonas atklāšanas maču, kurā spēlēs "Patriots" un Pitsburgas "Steelers".

Skatoties šo starpsezonu, tad tikai divām komandām ir izdevies izcīnīt četras uzvaras – Minesotas "Vikings" un Kanzassitijas "Chiefs", taču tikai Kanzassitijas komandai ir 100% bilance, jo minesotiešiem šosezon bija jāpiedalās Slavas zāles mačā, tāpēc pēdējā nedēļā piedzīvotais zaudējums (17:24) viņiem liedza uzvarēt improvizētajā pirmssezonas kopvērtējumā.
Zaudējums pēdējā spēlē neļāva priecāties par perfektu pirmssezonu arī Denveras "Broncos", kuri piekāpās Arizonas "Cardinals" ar 20:22.

Interesanti, ka bez uzvarām pārbaudes spēles noslēdza divas komandas - Ņūorleānas "Saints" un Sentluisas "Rams".

Līdz ar to, tagad komandu treneriem un menedžeriem ir priekšā liels darbs, proti, līdz 5. septembra četriem pēcpusdienā ir jānosaka tie 53 spēlētāji ar kuriem viņi ir gatavi sākt gaidāmo sezonu.

NFL pirmssezona, 4. nedēļa

ViesiMājnkiekiRezultāts
CardinalsBrocos22:20
BuccaneersDolphins22:17
BengalsColts9:6
RavensFalcons19:20
SaintsPackers10:38
EaglesJets18:24
JaguarsRedskins17:16
PanthersSteelers23:6
BillsLions10:17
GiantsPatriots12:9
BrownsBears0:24
TexansCowboys14:21
VikingsTitans17:24
ChiefsRams24:17
Chargers49ers12:14
RaidersSeahawks21:31

Izmantotie resursi:

     [+] [-]

, 2015-09-05 14:19, pirms 9 gadiem
seaHawks galiigi nekaada preseason izskataas... Tur def un Lynch cik pavilks,tik buus.. Go Niners