Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Ovenss "spīd", "Bengals" uzveic "Eagles"

Juris Miņins
Juris Miņins

Ovenss "spīd", "Bengals" uzveic "Eagles"
Sedriks Pīrmans
Foto: AP/Scanpix

Terels Ovenss rādīja lielisku spēli pret savu bijušo komandu, tādējādi palīdzot Sinsinati "Bengals" Nacionālās futbola līgas (NFL) otrās nedēļas pirmssezonas pārbaudes spēlē uzveikt Filadelfijas "Eagles" ar 22:9.

Lai arī Terels Ovenss ar rezultativitāti vakarnakt neizcēlās, viņš bija viens no spēlētājiem, par kuru runāja visi – trīs ķērieni un 67 jardi, tai skaitā 43 jardu uzbrukums pirmajā ceturtdaļā, kurš beigās noveda pie 7 punktu guvuma. "Visi runā, ka esmu vecs un mana spēle tikai pasliktinās," maču komentēja pats T.O., "taču paši redzējāt, ka esmu vēl labā formā un spēju apspēlēt pretiniekus."

Kopumā Sinsinati spēlēja ja ne lieliski vai labi, tad katrā gadījumā veiksmīgāk un rezultatīvāk par saviem oponentiem no Filadelfijas, kuru pamatsastāvam vēl aizvien ir lielas problēmas ar bumbas nogādāšanu ieskaites zonā, jo gan pirmajā pārbaudes spēlē pret Džeksonvilas "Jaguars", gan šonakt viņi bija spiesti samierināties tikai ar brīvsitieniem, kurus precīzi izpildīja Deivids Eikerss. Turklāt šonakt, pretēji pirmajai nedēļai, bez Eikersa neviens cits no "Eagles" futbolistiem, diemžēl, uzbrukumā arī nevarēja "uzspīdēt".

Vēl vairāk, saspēles vadītājs Maikls Viks spēlēja katastrofāli, realizējot vien vienu piespēli no piecām, gūstot sešus jardus, bet divas piespēles tika pārtvertas. Līdz ar to arī QB reitinga ailē viņam bija visai izteiksmīgi cipari - 0.0. Savukārt Kevins Kolbs, kurš gaidāmajā sezonā būs Filadelfijas pirmais numurs, gan nospēlēja labāk – 11 piespēles no 17 un 126 jardi.

Nevar neizcelt arī biežās kļūdas, kas vajāja abu komandu spēlētājus - Sinsinati "Bengals" pārtvēra četras Filadelfijas komandas saspēles vadītāju piespēles (3 no tām Morgana Trenta Kontā), savukārt "Eagles" "atriebās" ar trim pārtvertajām bumbām. Tāpat abas vienības divreiz zaudēja bumbu ("fumble"), taču pretinieki tikai vienreiz prata izmantot šo situāciju, kad, pēc Džeremija Maklina zaudētās bumbas, uzbrukumu "Bengals" komandai atgrieza Džonatans Fanīnī.

Savukārt pie mača izcilniekiem, bez Ovensa un Trenta, var minēt citu Sinsinati "Bengals" vienības pārstāvi – Sedriku Pīrmanu, kurš divreiz nogādāja bumbu ieskaites zonā "standarta uzbrukumos" un vienreiz – papildpunktu izspēles situācijā.

Atgādināsim, ka šonakt tiks aizvadīta lielākā daļa no otrās pirmssezonas nedēļas pārbaudes mačiem, jo savā starpā attiecības skaidros 22 komandas.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2010-08-21 12:30, pirms 14 gadiem
Nebūs pārsteigums, ja neviens no Sinsinati K neiegūs vietu sastāvā un tiks atrasts kāds labāks. Brīnos, kāpēc mazais Palmers nedabū vairāk spēlēt - ir taču acīmredzams, ka JT lāgā nevelk pat pirmssezonas mačos. Žēl par Vilsonu, ja viņam tiešām sezona būs beigusies. Andrē Smits pat tušņa statusā ir labākais komandas RT - kaut nu viņš tiktu formā līdz sezonai...

Bet WR galīgā izvēle, ja visi būs veseli, būs pamatīga galvas lauzīšana - vienalga, vai patur 6 vai 7 cilvēkus... Katram savi plusi, mīnusi un pozitīvie mirkļi.