Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Viljamss nodrošina Maiami uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Viljamss nodrošina Maiami uzvaru
Rikijs Viljamss
Foto: AP/Scanpix

Rikijs Viljamss veica trīs piezemējumus, bet viņa pārstāvētā Maiami "Dolphins" komanda Nacionālās futbola līgas (NFL) 11. nedēļā pārspēja Karolīnas "Panthers" vienību ar 24:17.

Lai arī pirmie vadībā izvirzījās karolīnieši, kad pirmajā ceturtdaļā 29 jardus tālu brīvsitienu realizēja Džons Kasejs, otrajā ceturtdaļā vadību pārņēma "Dolphins" un neatdeva to līdz pat spēles beigām. Vispirms Rikijs Viljamss saņēma piespēli no Čeda Hīnija, ko noslēdza ar rezultatīvu piezemējumu, bet vēlāk pats, veicot, vienujardu tālu skrējienu, nogādāja bumbu gala zonā.

Spēles trešajā ceturtdaļā punkti netika gūti, bet noslēdzošajā cīņas nogrieznī, gluži pretēji, uzbrukumā veicās abām komandām. Vispirms abas vienības apmainījās ar precīziem brīvsitieniem, tad "Panthers" guva piezemējumu (Stīvs Smits pēc Džeika Delouma 27 jardu piespēles) un izvēlējās nevis sist realizācijas sitienu bet riskēt un mēģināt iegūt divus punktus. Tas viņiem arī izdevās, jo Deandželo Viljamsu neizdevās apturēt nevienam Maiami futbolistam. Uz šādu nelielu ofensīvu "Dolphins" atbildēja ar nu jau kārtējo Rikija Viljamsa piezemējumu (46 jardu skrējiens), bet punktu visam pielika Karolīnas "Panthers" sitēja Džona Kaseja realizācijas sitiens 1 minūti un 41 sekundi pirms finālsvilpes.

Jāpiebilst, ka Rikijs Viljamss pēc šīs spēles ir iekļuvis Maiami "Dolphins" vēsturē kā viens no veiksmīgākajiem un vispusīgākajiem spēlētājiem, kuriem ir izdevušās vairākas spēles sezonā ar piezemējumiem gan skrienot, gan uzbrūkot pa gaisu. Viljamsam vakardienas spēle bija desmitā, kurā viņam ir izdevies gūt abu veidu piezemējumus, kas viņam dot dalītu 4. vietu starp visiem "Dolphins" spēlētājiem. Pirmajā vietā, ar 17. spēlēm, atrodas Marks Kleitons.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-11-21 14:33, pirms 15 gadiem
normāli