Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Fārvs tomēr spēlēs

Juris Miņins
Juris Miņins

Fārvs tomēr spēlēs
Brets Fārvs
Foto: AP/Scanpix

Pretēji pirms kāda laika izskanējušajām baumām, viens no visu laiku izcilākajiem Nacionālās futbola līgas (NFL) saspēles vadītājiem Brets Fārvs, tomēr, spēlēs arī nākamajā sezonā, tādējādi palielinot Minesotas "Vikings" izredzes uz sekmīgu sezonu.

Vakardien 40 gadus vecais Brets Fārvs ieradās Minesotā, kur viņu jau sagaidīja tīrs komandas biedri – Džareds Alens, Raiens Longvels un Stīvs Hačinsons, lai četratā dotos uz komandas bāzi un aizvadītu treniņu.

Jau pēc tā spēlētājs, speciāli sasauktā preses konferencē, pats komentēja savu atgriešanos: "Man vairs nevienam nav nekas jāpierāda. Es atgriežos, lai spēlētu prieka pēc. Tāpat es varu pavēstīt, ka šī sezona man būs pēdējā. Pēc 20 gadu ilgas karjeras ir jāliek punkts, turklāt, man arī beigsies līgums ar Minesotas komandu."
"Pagājušsezon mēs bijām tuvu, ļoti tuvu tam, lai spēlētu "Super Bowl" mačā," turpināja veterāns, "taču mēs zaudējām. Esmu priecīgs, ka man ir dota otra iespēja, kopā ar pārējiem puišiem, tomēr mēģināt izcīnīt čempionu titulu."

Atgādināsim, ka iepriekš tika izplatīta informācija, ka, Brets Fārvs vairākām ASV vadošajām ziņu aģentūrām ir izsūtījis īsziņas, kurās teikts, ka viņš beidz savu spēlētāja karjeru. Pats futbolists šīs ziņas nekomentēja, vien piebilda, ka galīgo lēmumu viņš pieņems pēc konsultēšanās ar ārstiem.

Aizvadītā sezona veterānam bija viena no visveiksmīgākajām viņa karjerā, jo 16 mačos viņš izpildīja 68,4% precīzu piespēļu, veica 4202 jardus un atdeva 33 rezultatīvas piespēles, kas ļāva minesotiešiem spēlēt konferences finālā, kurā, tiesa, viņi spēles papildaikā piekāpās nākamajiem "Super Bowl" ieguvējiem Ņūorleānas "Saints".
Savas karjeras laikā Fārvs ir aizvadījis 289 mačus un kļuvis par līgas visu laiku labāko rezultātu īpašnieku izcīnītajās uzvarās, veiktajos jardos un rezultatīvajās piespēlēs.

Jāsaka, ka pēc šī paziņojuma gan Minesotas, gan arī Nacionālie mediji atzīmēja, ka tagad "Vikings" sezona ir glābta, jo ar tiem saspēles vadītājiem, kas viņiem bija līdz šim (Travarisu Džeksonu un Seidžu Rosenfelsu) uz "Super Bowl" viņi pretendēt nevarētu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +2 [+] [-]

, 2010-08-19 14:45, pirms 14 gadiem
Nakamsezon....virsraksts "Favrs aiziet no liela sporta"
Nakamsezon....nedaudz velak.... virsraksts "Favrs tomer speles"

Make up your mind...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-08-19 17:08, pirms 14 gadiem
Gizis rakstīja: Cien.autor.FAVRS,nevis Fārvs.
Cienītais lietotāj!

Brett Lorenzo Favre (pronounced /ˈfɑrv/);
Miss Pronouncer: How do you pronounce Green...

     [+] [-]

, 2010-08-19 18:04, pirms 14 gadiem
Man tas sen jau noriebies un neinteresē, un kāpēc ar pārējiem saspēles vadītājiem Minesota nevar izcīnīt superbovlu, ar Rozenfelsu viņi labāk nospēlētu nekā ar Favri.

     [+] [-]

, 2010-08-19 18:10, pirms 14 gadiem
Man arī vienmēr liecies, ka Vikings ir pietiekami labi QB (Rozenfelss, Džeksons), lai spēlētu labā līmenī. Tiesa ar Fārvu bija tik tuvu SB, ka nevar noliegt, ka ar viņu ir labāk. Redzēs, kā būs šosezon.

     [+] [-]

, 2010-08-19 18:43, pirms 14 gadiem
Tarvariss Džeksons, lai arī kā man patiktu, īstenībā ir Maikla Vika demo versija, kurš vairāk strādā ar kājām, nekā ar galvu. Var nospēlēt lieliski un izvilkt mačus, bet var vienatnē arī visu norakt. Pie tam, "Vikes" pietiek, ka AP bieži zaudē bumbas... .

Rosenfelss nekad nav bijis 1. numurs komandā (9 sezonās 12 starti, 5 sezonas bez startiem, no kurām 2 sezonas bez spēlēm, tai skaitā iepriekšējā) un Minesotā viņš vispār nav aizvadījis nevienu punktu spēli.

Lai šie abi kadri sāktu spēlēt kaut cik normāli ("Vikings" izpratnē), vienu (vismaz) sezonu uzreiz var norakstīt, taču tas Minesotā nevienu neapmierina, sevišķi pēc aizvadītās sezonas.

     [+] [-]

, 2010-08-19 19:30, pirms 14 gadiem
Njā.. "Vikes" visu vai neko sezona. Fāvram visticamāk pēdējais gads (ko gan var zināt ar Fāvru) un ''Williams wall'' arī noveco un šis ir pēdējais laiks lai izcīnītu SB.

     [+] [-]

, 2010-08-19 22:07, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Cienītais lietotāj!

Brett Lorenzo Favre (pronounced /ˈfɑrv/);
http://www.misspronouncer.com/packers/favre_brett.html
No valodnieciskā viedokļa par šī franču(?) izcelsmes uzvārda šādas pārangliskošanās pareizību var pastrīdēties... Personīgi es konstanti esmu rakstījis Fāvrs un pie tā arī palikšu.

     [+] [-]

, 2010-08-19 23:47, pirms 14 gadiem
Faurē moš?

 +12 [+] [-]

, 2010-08-20 13:19, pirms 14 gadiem
Latvijā ar vajag Amerikas futbolu!