Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Miris NFL spēlētājs Geinss Adamss

Miris NFL spēlētājs Geinss Adamss
Geinss Adamss
Foto: suntimes.com

Svētdien pēcpusdienā pēc Latvijas laika Grīnvudas (Dienvidkarolīnas štats) reģionālajā slimnīcā miris NFL kluba Čikāgas "Bears" ārējais līnijas aizsargs Geinss Adamss. Tiek ziņots, ka sportista nāves cēlonis, visticamāk, bijis infarkts.

Kā ziņo NFL līgas oficiālā mājaslapa, 26 gadus vecais sportists, kurš līdz šim neesot sūdzējies par veselības problēmām, svētdienas rītā esot slikti juties, tādēļ viņa draudzene izsaukusi ātro palīdzību, kas Adamsu nogādāja slimnīcā ap pulksten astoņiem. Diemžēl ārstiem Adamsa dzīvību glābt neizdevās, un sportists reanimācijas nodaļā 8:21 (15:21 pēc Latvijas laika) mira. Pēc nāves veiktajā sekcijā iegūtā informācija liecina, ka Adamsa nāves cēlonis bijis sirds infarkts, ko izraisījusi palielināta sirds - tā saucamais "sportista sirds" sindroms, kas raksturīgs daudziem sportistiem, kas ikdienā nodarbojas ar smagiem fiziskajiem treniņiem. Līdz visu analīžu rezultātu saņemšanai gan, visticamāk, būšot jāgaida vairāki mēneši.

2007. gadā ar kopējo ceturto numuru Adamsu NFL jauno spēlētāju draftā izvēlējās Tampabejas "Bucanneers" komanda, kuras rindās Adamss aizvadīja 37 spēles, atzīmējoties statistikas rādītājos ar 13.5 reizes izpildītiem spēka paņēmieniem pret pretinieku saspēles vadītāju. Oktobrī apmaiņas darījuma rezultātā Adamss nokļuva Čikāgā, kas par aizsargu "Buccaneers" atdeva otrās kārtas drafta izvēles tiesības, tomēr īsti iekļauties komandas pamatsastāvā viņam līdz sezonas beigām tā arī neizdevās.

Izmantotie resursi:
nfl.com