Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Saints" sagādā pirmo zaudējumu "Falcons"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Saints" sagādā pirmo zaudējumu "Falcons"
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā futbola līgā (NFL) startēja sestā regulārās sezonas spēļu nedēļa un tajā pārsteidzošu zaudējumu piedzīvoja Atlantas "Falcons", kuri ar 21:31 piekāpās sezonu blāvi iesākušajai Ņūorleānas "Saints".

Atlantas "Falcons" šajā sezonā vēl nebija piedzīvojusi zaudējumus un, lai arī iepriekšējā nedēļā uzvara tika izcīnīta vien pagarinājumā, zināms optimisms pirms spēles ar Luiziānas komandu bija, jo "Saints" sezonas pirmajos piecos mačos bija izcīnījuši vien vienu uzvaru.

Tiesa, šis ir viens no tiem gadījumiem, kad spēles tiek izšķirtas laukumā, nevis uz papīra. Vispirms Marks Ingrems atklāja rezultātu, bet pēc tam Maikls Matui bloķēja atlantiešu spērienu tiešā ieskaites zonas tuvumā, bet vēlāk arī piezemēja bumbu, kas deva mājniekiem 14 punktu pārsvaru jau pirmajā ceturtdaļā.

Otrajā ceturtdaļā Rodijs Vaits un Mets Raiens septiņus punktus atspēlēja, taču šodien nebija "Falcons" diena, jo Ņūorleānas spēlētāji turpināja gūt punktus gan no tiešajiem brīvsitieniem, gan pateicoties Drū Brīza lieliskajai spēlei, konstanti vedot savu uzbrukumu uz pretinieku ieskaites zonu.

Pēdējā ceturtdaļā Devonta Frīmens, kurš šajā sezonā rāda fenomenālu spēli un ir pirmais šajā sezonā, kurš pārsniedzis 500 gūto jardu atzīmi, guva divus piezemējumus (kopā viņam jau ir 10 rezultatīvi uzbrukumu noslēgumi), taču arī Marks Ingrems vēl vienu reizi ienesa bumbu ieskaites zonā, nodrošinot "Saints" drošības sajūtu un otro uzvaru sezonā.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-16 14:12, pirms 9 gadiem
To, ka Saints pret divīzijas konkurentu ceturdienas mačā spēlēs ar papildu motivāciju varēja jau paredzēt, bet ar tik drausmīgu aizsardzību ilgtermiņā pat Brīzs neglābs. Bountygate pamatīgi izdr*za to komandu...

     [+] [-]

, 2015-10-16 17:19, pirms 9 gadiem
nu nezinu, cik tur daudz šobrīd uz Bountygate vairs var norakstīt.
man liekas drīzāk DC viņiem ir pārvērtēts, iedomīgs avantūrists.

     [+] [-]

, 2015-10-17 15:15, pirms 9 gadiem
Atlanta jau iepriekseejaa speelees knapi uzvareeja.zaudees arii naakamajaa. 3 turnovers Taa kaa biskiit par daudz. Go NINERS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja