Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Vinstonam neveiksmīga debija un zaudējums

Juris Miņins
Juris Miņins

Vinstonam neveiksmīga debija un zaudējums
Džeimiss Vinstons
Foto: AFP/Scanpix

Turpinoties Nacionālās futbola līgas (NFL) pārbaudes spēļu pirmajai nedēļai, savu pirmo maču lielajā līgā aizvadīja drafta pirmais numurs Džemiss Vinstons, taču viņa sniegums nebija iepriecinošs.

Jau vakar ziņojām par Markusa Mariotas, drafta otrā numura, debijas maču, kurš izvērtās ne tik labs kā varēja gaidīt. Arī Vinstons savā pirmajā spēlē nepavisam "nespīdēja". Viņš nospēlēja pusi mača un guva 131 jardu, realizējot deviņas no deviņpadsmit piespēlēm, tāpat viņa kontā viena pretinieku pārtverta piespēle, divi seki un viena pazaudēta bumba, tiesa, kuru viņš pats arī savāca atpakaļ. Tāpat, skatoties viņa spēli kopumā, bija redzams, ka Džeimiss īsti pārliecināts nebija, jo daudzas piespēles lidoja krietni garām sākotnējiem mērķiem, bet lielākā daļa precīzo piespēļu tika savāktas tad, kad oponenti, Minesotas "Vikings", spēlēja jau ar rezervistiem.

Paši minesotieši QB pozīcijā var justies ļoti pārliecinoši, jo gan Tedijs Bridžvaters, gan Šons Hils aizvadīja pārliecinošu spēli, turklāt ar piespēlēm "barojot" ne tikai kādus vadošos spēlētājus, bet piespēlējot visiem pēc kārtas (14 dažādi spēlētāji notvēra piespēles, 12 no viņiem – vismaz divas).

Spēles beigu rezultāts uz tablo – 26:16 par labu Minesotas "Vikings", kura pašlaik ir vienīgā komanda visā NFL, kas šajā starpsezonā ir izcīnījusi jau divas uzvaras.

Tāpat aizvadītajā naktī savā starpā cīnījās Arizonas "Cardinals" un Kanzassitijas "Chiefs". Šī spēle bija īpaša abām komandām, jo arizoniešiem, pēc ceļgala krustenisko saišu savainojuma sastāvā atgriezās Kārsons Palmers, bet "Chiefs" priecājās par Erika Berija atgriešanos laukumā, jo šis aizsargs pirms tam cīnījās ar audzēju un, kā parādīja izmeklējumi, pašlaik ir pilnībā to uzveicis.

Pati spēle bija gana interesanta, jo sākumā, kad laukumā bija pamatsastāva spēlētāji, Arizonas komanda izskatījās ļoti pārliecinoši, ko nevar teikt par Kanzassitijas futbolistiem, tāpēc rezultāts 10:0 drīzāk bija loģisks. Taču sākot ar otro ceturtdaļu "Chiefs" rezervisti parādīja savu pārākumu un aizvadīja piecus rezultatīvus uzbrukumus pēc kārtas, kas arī noteica spēles iznākumu – 34:19 par labu Kanzassitijas vienībai.

NFL pirmssezona, 1. nedēļas spēles

ViesiMājniekiRezultāts
CowboysChargers7:17
SaintsRavens27:30
PackersPatriots22:11
JetsLions3:23
RedskinsBrowns20:17
DolphinsBears10:27
TtansFalcons24:31
PanthersBills25:24
SteelersJaguars21:23
GiantsBengals10:23
RamsRaiders3:18
BroncosSeahawks22:20
ChiefsCardinals34:19
49ersTexans10:23
BuccaneersVikings16:26

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...