Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Broncos" aizmaina Maršalu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Broncos" aizmaina Maršalu
Brendons Maršals
Foto: AP/Scanpix

Šorīt pēc ASV austrumkrasta laika Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Denveras "Broncos" uz Maiami "Dolphins" nosūtīja malējo uzbrucēju Brendonu Maršalu, pretī saņemot nākamo divu gadu draftu otro kārtu izvēles tiesības.

Denveras "Broncos" beidzot ir izšķīrusies par Brendona Maršala maiņu, kuru pats spēlētājs pieprasīja jau pirms gada. Malējais uzbrucējs ir nosūtīts uz Maiami "Dolphins", kuru sastāvā viņam ir jāveic veselības pārbaudes. Ja to rezultāti būs pozitīvi, tad, paredzams, ka "delfīni" Māršalam piedāvās vienu no visu laiku lielākajiem līgumiem, kādu ir saņēmis NFL malējais uzbrucējs, t.i., pārspējot arī Arizonas "Cardinals" uzbrucēja Larija Ficdžeralda 10 miljonu līgumu.

Jāpiebilst, ka Denveras "Broncos" pēdējā gada laikā jau ir šķīrušies no diviem komandas līderiem, bez Maršala, pirms iepriekšējās sezonas Denveru pameta vienības vadošais saspēles vadītājs Džejs Katlers, kuru aizstāja Kails Ortons. Savukārt no Maiami "Dolphins" pozīcijām raugoties šis darījums ir kā atbilde divīzijas pretiniekiem Ņujorkas "Jets", kuri pirms kāda laika no Pitsburgas "Steelers" ieguva Santonio Holmsu.

Pēc darījuma apstiprināšanas Denveras "Broncos" vienībai nākamnedēļ paredzētajā NFL drafta ceremonijā, tā pirmajās divās kārtās, ir trīs izvēles iespējas, taču tās izmantojot tagad būs jādomā par malējo uzbrucēju rotācijas pastiprināšanu, jo Maršals bija viens no labākajiem savas pozīcijas nosacītajiem jaunajiem spēlētājiem.
Brendons Māršals savas NFL karjeras laikā ir piedalījies 61 mačā, kuros guva 4019 jardus (vidēji mēģinājumā - 12.3) un veica 25 piezemējumus, taču pieļāva 10 kļūdas.

Izmantotie resursi:
espn.go.com
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2010-04-14 18:45, pirms 14 gadiem
Par SB MVP Holmsu Steelers dabūja 5. kārtas drafta izvēli un par Māršalu Broncos dabū 2 otrās kārtas drafta izvēles nākamajos 2 gados? Rodas sajūtas, ka Holmss un Māršals ir kā amatieris un superzvaigzne. Piemērs tam, cik glupi komandas mēdz rīkoties spēlētāju tirgū.

     [+] [-]

, 2010-04-14 18:53, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Par SB MVP Holmsu Steelers dabūja 5. kārtas drafta izvēli un par Māršalu Broncos dabū 2 otrās kārtas drafta izvēles nākamajos 2 gados? Rodas sajūtas, ka Holmss un Māršals ir kā amatieris un superzvaigzne. Piemērs tam, cik glupi komandas mēdz rīkoties spēlētāju tirgū.
Glupi moš i glubi, taču Maršals ir WR, kurš savas labākās spēles vēl aizvadīs, kamēr Maršals ir visai "nedrošs tipiņš", kuru no komandas vajadzēja ātrāk dabūt prom.

     [+] [-]

, 2010-04-14 18:58, pirms 14 gadiem
Tomēr starpība ir astronomiska. Nezinu gan, vai tā ir gluži atbilstoša. Jets par lēto ir apkāsuši Steelers, kamēr Broncos ir izspieduši maksimumu no Dolphins.

     [+] [-]

, 2010-04-14 19:32, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Tomēr starpība ir astronomiska. Nezinu gan, vai tā ir gluži atbilstoša. Jets par lēto ir apkāsuši Steelers, kamēr Broncos ir izspieduši maksimumu no Dolphins.
Nevajag aizmirst, ka "Steelers" pirms tam dabūja Rendenu Elu un Maiks Voless/Limass Svīds gan jau, ka arī ar Bigbena piespēlēm varēs kko parādīt.

Pitsburgā pietiek "deboširu" Rotlisbergera personā.

     [+] [-]

, 2010-04-14 19:54, pirms 14 gadiem
SWEET, ēzeļiem vēl par vienu labu spēlētāju mazāk, varēs ar chiefs konkurēt par otro vietu

     [+] [-]

, 2010-04-14 20:03, pirms 14 gadiem
Svīds ir BUST, ar viņu PIT ir iegrābušies. Vords ilgi vairs nevilks. Volesam pieredzes drusku par maz. Pitsburgai ar WR nākamgad solās būt čābīgi. Fani par šito darījumu ir šokā.

     [+] [-]

, 2010-04-14 20:22, pirms 14 gadiem
man šķiet pozitīvi no abām pusēm. šī gada 2.kārta būs ļoti spēcīga. par nākamo gadu nav viedokļa.

miami wr ir galvenais robs.

ar holmsu man šķiet salīzināt nav adekvāti imho. tas, ka par viņu vispār kaut ko dabūja ir liels sasniegums.

     [+] [-]

, 2010-04-14 20:26, pirms 14 gadiem
OK, Holmss ir zāles pīpmanis un atsēdēs pirmos četrus mačus, bet nu Jets tīri ir ieguvēji no šī gājiena. Vispār viņi ņemas ne pa jokam šogad. Ar to komandu nākamgad nevarēs nerēķināties.

Ja kas, šodien būšot jaunās sezonas kalendārs, redzēs, kas tur interesants gaidāms.

     [+] [-]

, 2010-04-14 20:34, pirms 14 gadiem
jets es domāju var izbīdīt pats no 1.vietas divīzijā pavisam reāli.
savukārt stīleriem, man nojauta, būs tukšais gads neatkarīgi no holmsa un drafta.

     [+] [-]

, 2010-04-14 21:18, pirms 14 gadiem
Spēļu kalendārs tomēr būšot tikai nākamnedēļ. Nu tad nekā...