Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Noslēdzas NFL pirmsdrafta treniņi

Juris Miņins
Juris Miņins

Noslēdzas NFL pirmsdrafta treniņi
Tims Tībovs
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī noslēdzās Nacionālās Futbola līgas (NFL) pirmsdrafta treniņi, kurā potenciālie drafta kandidāti atrādījās NFL komandu skautiem. Lai arī nekādi rekordi netika pārspēti, spēlētāji uzrādīja visai atzīstamus rezultātus.

NFL pirmsdrafta jauno talantu skate norisinājās visai mierīgi, bez īpašiem pārsteigumiem, taču, protams, kā jau vienmēr šādos pasākumos, bija gan ieguvēji gan zaudētāji.

Pie pēdējiem, t.i., zaudētājiem gan ir pieskaitāmi daži visai zināmi spēlētāji. Pirmkārt, malējais aizsargs no Floridas "Gators" Džo Heidens, kurš pirms šiem treniņiem bija labākais savā pozīcijā, bet nepārliecinošais sniegums 40 jardu skrējienā (4.57 sekundes) NFL komandu vadītājiem var likt pārskatīt savas drafta prioritātes. Tāpat šos treniņus savā aktīvā noteikti nevar ieskaitīt Teksasas "Longhorns" saspēles vadītāju Koltu Makoju, kurš, pat nepiedaloties piespēļu treniņā zaudēja savas pozīcijas, t.i., vēl fizisko parametru mērīšanas laikā, jo tie izrādījās sliktāki nekā bija paredzēts.

Ieguvēji no šiem treniņiem bija Merilendas uzbrukuma līnijas bloķētājs Brūss Kempbels, kuram pēc treniņiem draftā paredz jau vietu labāko 15 futbolistu vidū, lai gan pirms tam prognozēs figurēja arī 4. kārta. Tāpat, no uzbrukuma spēlētājiem, noteikti būtu jāizceļ Klemsonas malējais uzbrucējs Džeikobijs Fords, kurš sevi pierādīja kā lielisku atlētu, ceļot savas akcijas līdz otrās drafta kārtas līmenim. Aizsardzībā par vienu no lielākajiem pārsteigumiem kļuva Aiovas "Hawkeyes" otrās līnijas aizsargs Pats Andžerers, kurš no pēdējo kārtu iespējamās izvēles, iespējams, pacēlās līdz 4. vai 5. kārtas līmenim.

Savukārt ja apskatās Tima Tībova, viena no pēdējo gadu NCAA futbola programmas labākajiem spēlētājiem, rezultātus var secināt, ka viņš arī bija visai labā formā, jo starp saspēles vadītājiem visās disciplīnās, kurās piedalījās, ieņēma vismaz 4. vietu, bet atspoles skrējienos un vertikālā lēciena vingrinājumos bija labākais.

NFL "Scouting combine" 2010. gada labākie rezultāti

DisciplīnaSportistsAugstskolaPozīcijaRezultāts
40 jardu sprintsDžeikobijs FordsKlemsonaWR4.28 sek.
102 kg svaru stieņa spiešana guļusMitčs PetrussArkanzasaOL45 reizes
Vertikālais lēciensA.Dž. DžefersonsFresno V.u.CB1.11 m
Lēciens no vietasK.KuksVirdžīnijaCB3.35 m
3 konusu atsp. skr.Skots LongsLuisvilaWR6.45 sek.
20 jardu atsp. skr.A.Dž. DžefersonsFresno V.u.CB4.00 sek.
60 jardu atsp. skr.A.Dž. DžefersonsFresno V.u.CB11.06 sek.

Izmatotie resursi:
nfl.com

     [+] [-]

, 2010-03-08 17:56, pirms 14 gadiem
Mitča Petrusa spiešana no guļus ir gana iespaidīga.