Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Steelers" jāpārtrauc zaudējumu sērija

Juris Miņins
Juris Miņins

"Steelers" jāpārtrauc zaudējumu sērija
Bens Rotlisbergers un Rašards Mendenhals
Foto: AP/Scanpix

Ar spēli starp Pitsburgas "Steelers" un Klīvlendas "Browns" šovakar tiks atklāta Nacionālās futbola līgas (NFL) 14. spēļu nedēļa, kurā pitsburgiešiem, ja viņi grib aizstāvēt savu čempionu titulu, obligāti ir jāizcīna uzvara.

Pagājušās sezonas čempioniem jaunā sezona izvērtās ne gluži tā kā viņi bija gaidījuši. Sezonu sāka ar diviem zaudējumiem trijās spēlēs, taču vēlāk prata saņemties un izcīnīja piecas uzvaras pēc kārtas, kas ļāva "Steelers" komandai sākt domāt par divīzijas līderu, Sinsinati "Bengals" izkonkurēšanu, pie tam tieši 10. nedēļā bija paredzēta abu komandu savstarpējā spēle. Taču, diemžēl priekš pitsburgiešiem, viņi ne tikai nespēja uzveikt "Bengals", bet tieši ar šo spēli sākās četru zaudējumu sērija, kuras laikā Maika Tomlina trenētā komanda ne tikai zaudēja saviem tiešajiem konkurentiem par vietu izslēgšanas spēlēs un divīzijas otro vietu, Baltimoras "Ravens", bet arī Kanzassitijas "Chiefs" un Oklendas "Raiders", komandām, kas šosezon spēlē ar negatīvu uzvarēto-zaudēto spēļu bilanci.

Klīvlendas "Browns" komandai šosezon arī neiet spoži, taču tas, atšķirībā no Pitsburgas gadījuma, nav nekas pārsteidzošs, jo izslēgšanas spēlēs klīvlendieši nav pratuši iekļūt kopš 2002. gada un pagājušajā sezonā "Browns" kontā bija tikai četras uzvaras. Šosezon, izskatās, būs lielas grūtības tikt arī pie tām. Vienīgo šīs sezonas panākumu Klīvlendas futbolisti guva pret Bufalo "Bills", 5. nedēļā. Pārējās spēlēs, lai arī dažās no tām cīņa ir bijusi sīva, Breidija Kvina vadītajai komandai tik labi vis negāja. Sevišķi sāpīgs izrādījās zaudējums pret ne labāk spēlējošo Detroitas "Lions" komandu, kad izšķirošais piezemējums tika gūts pēc tam kā tiesneši lika pārspēlēt spēles pēdējo epizodi "Browns" aizsargu kļūdas dēļ.

Šajā spēlē, protams, favorīti ir Pitsburgas "Steelers", kuriem ar motivāciju, šķiet, vairs nevajadzētu būt nekādām problēmām, tāpat arī, protams, viņu komandas komplektācija ir klasi augstāka. Taču viss nav nemaz tik bezcerīgi arī priekš Klīvlendas "Browns". Viņu galvenais uzdevums būs noturēt līdzīgu spēli līdz pēdējai ceturtdaļai, kurās, kā rāda statistika, pitsburgieši spēlē vāji. Ja vēl ņem vērā to, ka šī ir ceturtdienas spēle un sastāvā vēl aizvien nav viens no vadošajiem aizsargiem Trojs Paolamalu un to kā "Browns" nospēlēja pēdējās spēles minūtes iepriekšējās nedēļas cīņā pret Sandijego "Chargers", tad "Ziemasvētku brīnums" Klīvlendā varētu atnākt mazliet ātrāk.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-12-10 15:02, pirms 15 gadiem
Fck the Steelers! Go Browns!!!

     [+] [-]

, 2009-12-10 15:34, pirms 15 gadiem
Vajag lai Steelers pakāš, bet Mendenhalls dabū 2TD & 170 jardus un 100 yards receiving!

     [+] [-]

, 2009-12-10 16:26, pirms 15 gadiem
M8archa rakstīja: Vajag lai Steelers pakāš, bet Mendenhalls dabū 2TD & 170 jardus un 100 yards receiving!
Ak tad Mendenhāls ir tavā fantasy team

     [+] [-]

, 2009-12-10 16:28, pirms 15 gadiem
browns pēdējās nedēļas vairs nemaz tik bezcerīgi neizskatās un ņemot vēl vērā to, ka pittsburgai uz doto brīdi ir milzīgas problēmas viscaur komandai (ne tikai aizsardzībā), tad domāju, ka šī spēle būs nedaudz tuvāka nekā paredzēts, lai gan grūti noticēt, ka steelers varētu zaudēt.

     [+] [-]

, 2009-12-10 17:07, pirms 15 gadiem
Tieši tā, Browns var labi pacīnīties par uzvaru, Kvins ir sācis labi rukāt, Steelers tieši otrādāk, sliktāk un sliktāk, turklāt Rotlisbergers nav formā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-10 19:03, pirms 15 gadiem
Es par Browns fanoju, bet uzvarēt viņiem izredžu nav nekādu. Pagājušajā nedēļā rezultāts varbūt izskatās cienīgs pret Chargers, bet patiesībā Chargers bija ļoti liels pārsvars, tikai vienu reizi puntu sita Chargeri.

Vienīgā uzvara Browns bija 6:3 pret Buffalo, ar divām precīzām piespēlēm pa visu spēli, vēl vienu reizi varēja izraut neizšķirtu pret Cincy un vēl tā Det spēle, tas arī viss sezonas sniegums.

Neviena russhing TD sezonā uzbrucējiem, qb tikai dažus ir guvuši.

     [+] [-]

, 2009-12-10 20:05, pirms 15 gadiem
sd90022 rakstīja: Es par Browns fanoju, bet uzvarēt viņiem izredžu nav nekādu. Pagājušajā nedēļā rezultāts varbūt izskatās cienīgs pret Chargers, bet patiesībā Chargers bija ļoti liels pārsvars, tikai vienu reizi puntu sita Chargeri.

Vienīgā uzvara Browns bija 6:3 pret Buffalo, ar divām precīzām piespēlēm pa visu spēli, vēl vienu reizi varēja izraut neizšķirtu pret Cincy un vēl tā Det spēle, tas arī viss sezonas sniegums.

Neviena russhing TD sezonā uzbrucējiem, qb tikai dažus ir guvuši.
Nu nevajag aizmirst, ka komandai nav divu vadošo (salīdzinot ar pagājušo sezonu) WR sastāvā - Breilons Edvardss ir jau Ņujorkā, bet Dontem Stalvortam ir DSQ. Ar šitiem onkuļiem, tomēr, spēle būtu pavisam cita.

     [+] [-]

, 2009-12-10 20:46, pirms 15 gadiem
Nu ja, un Kellenu Winslovu jau arī uz Tampu aizsūtīja.

     [+] [-]

, 2009-12-11 11:45, pirms 15 gadiem
Nu kā Breilonam iet NYJ t mēs labi redzam, vēl joprojām nevar noķert to meloni, it kā kau pareizi bija ka viņu un Kellenu aizmainīja, jo šamējiem bija problēmas ar disciplīnu, tikai vajadzēja vietā arī kādu.

Bet steelers zaudēja tomēr, kautkas nereāls, 8 sacki, nemācēja ar piespēlēm uzbrukt tādā aukstumā.