Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

D.Durantam sezona beigusies

Juris Miņins
Juris Miņins

D.Durantam sezona beigusies
Darians Durants
Foto: AP/Scanpix

Kanādas futbola līgas (CFL) komandas Saskačevanas "Roughriders" ir nākusi klajā ar paziņojumu, ka tās pamatsastāva saspēles vadītājs Darians Durants, gūtā elkoņa savainojuma dēļ, šosezon vienībai nevarēs palīdzēt.

Darians Durants elkoņa savainojumu guva mačā pret Vinipegas "Blue Bombers", kad trešajā ceturtdaļā pret viņu izpildīja spēka paņēmienu. Spēli 32 gadus vecais saspēles vadītājs neturpināja, taču no sākuma pastāvēja cerības, ka divkārtējais CFL All-Stars spēles dalībnieks spēs atgriezties laukumā kādā no nākamajiem mačiem. Rūpīgāki izmeklējumi parādīja, ka cerības ir bijušas veltīgas un Durantam ir nepieciešama operācija, kā rezultātā šosezon par futbola spēlēšanu ir jāaizmirst.

Šajā sezonā Daraians Durants guva 1792 jardus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles, bet pieci viņa raidījumi tika pārtverti. Savukārt nesot bumbu pašam, QB pozīcijas spēlētājs guva 179 jardus un vienu piezemējumu.

Saskačevanas "Roughriders" pašlaik ierindojas otrajā vietā visā līgā ar 10 mačos izcīnītām astoņām uzvarām. Uz šo brīdi komandas rīcībā ir divi aktīvi saspēles vadītāji – Tino Sunseri un Sets Dodžs, taču abiem diviem ir ļoti maza pieredze spēlējot CFL un profesionālajā futbolā vispār.

Kā arī...

-CFL komisārs Marks Kohons ir paziņojis, ka viņa vadītā organizācija respektēs Nacionālās futbola līgas (NFL) piešķirto diskvalifikāciju pussargam Rejam Raisam un liegs viņam spēlēt Kanādas futbola līgā.
- CFL ir nosaukusi 11. nedēļas labākos spēlētājus. Tā par labāko uzbrukuma spēlētāju kļuva Entonijs Alens no Saskačevanas "Roughriders", bet Monreālas "Alouettes" lainbekers Bears Vūdss tika atzīts par labāko aizsardzības spēlētāju, savukārt viņa komandas biedrs Džeimss Rodžerss tika pie labākā speckomandu spēlētāja balvas. Par labāko kanādieti 11. nedēļā atzina Kalgarī "Stampeders" pussargu Džonu Kornišu.
- Edmontonas "Eskimos" parakstīja līgumu ar kikeri Luku Kongu, kurš CFL pavadīja jau deviņas sezonas un sita bumbas Saskačevanas un Hamiltonas komandu sastāvos.
- B.C. "Lions" savukārt noslēdza līgumu ar savu CFL 2013. gada drafta trešās kārtas izvēli Bo Lokombo. Pa šo laiku Lokombo absolvēja Oregonas universitāti un mēģināja iekļūt kādā no NFL komandām, taču neveiksmīgi.

Izmantotie resursi:
CFL.ca | Official Site of the Canadian Football...
TSN Sports News & Headlines | Score Results,...