Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Pēc vīrieša piekaušanas grēku pilsētā NFL zvaigznei draud pieci gadi cietumā

Emils Ozerinskis

Pēc vīrieša piekaušanas grēku pilsētā NFL zvaigznei draud pieci gadi cietumā
Alvins Kamara. Foto: AFP/Scanpix

Lasvegasa pēdējo mēnešu laikā bijusi saistīta ar vairākiem krimināliem atgadījumiem Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētāju izpildījumā. Pēc NFL Zvaigžņu spēles jeb Pro Bowl kādu vīrieti nežēlīgi piekāvis Ņuorleānas "Saints" pussargs Alvins Kamara.

Vien pirms trīs mēnešiem Lasvegasā alkohola reibumā 250 kilometru stundā ātrumā nāvējošu avāriju izraisīja "Raiders" malējais uzbrucējs Henrijs Ragss. Savukārt cits "Raiders" spēlētājs Deimons Ārnets tika izmests no komandas par draudēšanu sociālajos tīklos. Lai gan Ārnets tika pie vēl vienas iespējas un malējo aizsargu uz jauno sezonu piesaistīt gatava bija Kanzasstijas "Chiefs", tomēr komandai savus plānus nācās atcelt pēc tam, kad Ārnets ar ieroci piedraudēja autostāvvietas darbiniekam. Pēc aizturēšanas Ārnetam tika konfiscēti teju divi grami kokaīna un vairāk nekā trešdaļkilograms marihuānas.

Nu par vēl vienu Lasvegasā kriminālas izdarības veikušu NFL spēlētāju kļuva Ņūorleānas "Saints" zvaigzne Alvins Kamara, kurš ar saviem biedriem bija devies ballēties pēc Pro Bowl spēles. Kādā kazino pusseptiņos no rīta, gaidot liftu, starp Kamaru un cietušo izcēlās konflikts. Video novērošanas kamerās fiksēts, ka Kamara cietušajam izdarījis astoņus sitienus, tostarp tīrs pēc tam, kad vīrietis jau bija nokritis gar zemi. Cietušā nospārdīšanai pievienojās arī Kamaru pavadoņi, vienam izdarot pat 16 spērienus.

Policijas ziņojumā vēstīts, ka cietušais piedzīvojis sejas lūzumu un nonācis bezsamaņā. Par smagu miesas bojājumu nodarīšanu Nevadas štatā Kamaram draud līdz pat pieciem gadiem ieslodzījumā. Šobrīd pussargs no aizturēšanas izolātora atbrīvots pēc piecu tūkstošu ASV dolāru izpirkuma naudas nomaksāšanas.

26 gadus vecais Kamara aizvadītajā sezonā sakrāja 898 skriešanas jardus (14. vieta NFL) un veica četrus piezemējumus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/

  +1 [+] [-]

, 2022-02-08 12:40, pirms 2 gadiem
Šobrīd pussargs no aizturēšanas izolātora atbrīvots pēc piecu tūkstošu ASV dolāru izpirkuma naudas nomaksāšanas

Es varētu ar pūlēm noticēt 50 000,drīzāk jau pāris simtiem tūkstošu,bet ne jau 5k drošības naudai vīram ar tādiem ienākumiem un tik smagu lietu

     [+] [-]

, 2022-02-08 12:45, pirms 2 gadiem
Vai tiešām running back latviski būs pussargs? Ko tad viņš tur pa pusei sargā? Tad jau drīzāk kaut kāds "caurlauzis" vai "bumbnesis"

     [+] [-]

, 2022-02-08 14:23, pirms 2 gadiem
Šogad Vegasa ir topā NFL sakarā tas ir fakts.Vieni mēsli pēc otriem

     [+] [-]

, 2022-02-08 14:38, pirms 2 gadiem
Pirms Pro Bowl viņš to paveica. Policija lie viņa stadionā ieradās