Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Raiders" pēc 13 mačiem atlaiž 2020. gada drafta 19. numuru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Raiders" pēc 13 mačiem atlaiž 2020. gada drafta 19. numuru
Deimons Ārnets, Foto:AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Lasvegasas "Raiders" ir paziņojusi, ka atlaiž aizsargu Deimonu Ārnetu, kurš pirms dažām dienām bija manīts sociālajos tīklos, plātāmies ar ieročiem un izsakot nāves draudus.

Lasvegasas "Raiders" neveiksmes un skandāli šajā sezonā nerimst un "svaigākais" no incidentiem ir noticis ar malējo aizsargu Deimonu Ārnetu, kurš kādā "Instagram" publicētā video bija redzams ar vairākiem ieročiem, solot kādu nogalināt.

Protams, ka komandas vadībai šāds 25 gadus vecā futbolista solis nelikās atbilstošs situācijai un viņi lēma pārtraukt darba attiecības ar Ārnetu.

Pats futbolists, kuru 2020. gada draftā "Raiders" izvēlējās ar kopējo 19. numuru, šajā sezonā piedalījās tikai četrās spēlēs, no kurām laukumā devās vien trijos mačos, jo nomināli bija komandas trešais kornerbeks. Kopš 9. oktobra Ārnets ir ievietots savainoto spēlētāju sarakstā.

Jāpiebilst, ka Ohaio štata universitātes spēlētājs gaida tiesas spriedumu par autoavārijas izraisīšanu un bēgšanu no notikuma vietas.

Atgādināsim, ka pirms nedēļas Lasvegasas komanda paziņoja, ka pārtrauc darba līgumu ar malējo uzbrucēju Henriju Ragsu, kurš alkohola reibumā izraisīja avāriju, kurā bojā gāja kāda sieviete. Tāpat "Raiders" komanda nonāca ziņu virsrakstos pēc tam kā tika nopludināta Džona Grudena, tā brīža komandas galvenā trenera, sarakste, kurā viņš lietoja ļoti asus un rasistiskus izteicienus.

Interesanti, ka gan Ārnets, gan Ragss bija Lasvegasas "Raiders" komandas pirmās kārtas izvēles 2020. gada draftā.

Līdzšinējās NFL karjeras laikā malējais aizsargs aizvadīja tikai 13 spēles, jo kā šajā, tā arī iepriekšējā sezonā mocījās ar savainojumiem. Viņa kontā ir 29 tvērieni un trīs atvairītas piespēles.

Atgriežoties pie Ragsa incidenta, jāatgādina, ka sportistam rīt būs jāstājas tiesas priekšā, bet tikmēr "Raiders" ir atraduši viņam aizstājēju, nolīgstot veterānu Dešonu Džeksonu.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/