Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Trīs NFL komandas oficiāli izteikušas vēlmi pārcelties uz Losandželosu

Juris Miņins
Juris Miņins

Trīs NFL komandas oficiāli izteikušas vēlmi pārcelties uz Losandželosu
"Rams" ir gatavi iet prom no Sentluisas
Foto: AFP/Scanpix

Noslēdzoties pieteikumu pieņemšanai uz iespējamo Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas pārcelšanu uz Losandželosu, kā jau paredzēts, ir saņemti trīs pieteikumi.

Visām komandām, kuras vēlējās pamest savas esošās pilsētas un pārcelties uz Losandželosu līdz vakardienai bija jāiesniedz savi pieteikumi, kurus vēlāk izskatīs līgas vadība. Kā jau tika paredzēts, šādu vēlmi izteica trīs komandas – Sentuisas "Rams", Oklendas "Raiders" un Sandjego "Chargers".

Jau iepriekš rakstījām, ka "Rams" īpašniekiem ir savs plāns jaunas arēnas būvēšanai Inglvūdā, bet "Raiders" un "Chargers" ir apvienojuši savus spēkus un plāno būvēt jaunu arēnu Kārsonā. Tiesa, kā norāda NFL pārstāvji, tas nenozīmē, ka tas automātiski ļautu abām komandām pārcelties uz jaunu mājvietu, jo lemšana notiks par katru komandu atsevišķi.

Pats pārcelšanās process izskatās sekojoši – vispirms komandu esošajām mājvietām, t.i., pilsētām, bija jāiesniedz savs redzējums kā viņi var palīdzēt komandu jauno arēnu būvniecībā un kopumā sadarbības plāns ar NFL vienību. Pēc tam, saņemot šo informāciju, komandas varēja iesniegt savus pieteikumus uz pārcelšanu. Nākošais solis paredz šo pieteikumu izvērtēšanu kā no līgas vadības, tā trīs atbildīgo komiteju (Pārcelšanās komitejas, Stadionu komitejas un Finanšu komitejas) puses. Savukārt pēc tā, ja viss atbildīs nosacījumiem, šie iesniegumi tiks iekļauti komandu īpašnieku sanāksmes (tā norisināsies nākamnedēļ, Hjūstonā) dienas kārtībā un par tiem būs jābalso.

Lai komanda saņemtu atļauju pārcelties uz Losandželosu tai ir jāsavāc vismaz 75% komandu īpašnieku balsis, jeb vismaz 24 no 32 balsīm ir jābūt par pārcelšanu.

Tāpat iepriekš jau ziņojām, ka NFL ir noteikusi maksu par pārcelšanos – 550 miljoni ASV dolāru. Tiesa, šī summa būs jāieskaita līgas kasē tikai tai komandai vai komandām, kuras būs saņēmušas citu vienību īpašnieku piekrišanu. Tāpat ir jāņem vērā, ka abu stadionu būvniecības izmaksas ir aptuveni 1.8 miljardi ASV dolāru.

Kā arī...

- Pretēji izskanējušajām baumām, Indianapolisas "Colts" neatlaida galveno treneri Čaku Pagano, bet gan piedāvāja viņam jaunu četru gadu līgumu ko pats treneris arī akceptēja. Interesanti, ka līguma pagarinājumu saņēma arī ģenerālmenedžeris Džons Grigsons ar kuru, vismaz līdz šim, Pagano bija ļoti saspīlētas attiecības.

- Sietlas "Seahawks" viens no līderiem Maršavns Linčs, kurš izlaida vairākus mačus savainojuma dēļ (viņam tika veikta abdominālās muskulatūras operācija), pašlaik trenējas kopā ar visiem un, pēc vienības galvenā trenera Pītera Kerola sacītā, būs gatavs piedalīties pirmās kārtas izslēgšanas mačā pret Minesotas "Vikings".

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-01-05 14:22, pirms 9 gadiem
Cerams Raiders dabūs, tas beisbola laukums, uz kura viņi spēlē, ir apkaunojošs, spēlētājiem arī protams nepatīk skrāpēt ādu smiltīs. LA ir arī tāpat jau liela Raiders fanu bāze.

     [+] [-]

, 2016-01-05 14:33, pirms 9 gadiem
Mixes rakstīja: Cerams Raiders dabūs, tas beisbola laukums, uz kura viņi spēlē, ir apkaunojošs, spēlētājiem arī protams nepatīk skrāpēt ādu smiltīs. LA ir arī tāpat jau liela Raiders fanu bāze.
Daudzi domā, ka tas ir beisbola laukums uz kura liek spēlēt Raiders... patiesībā, no vēsturiskā aspekta skatoties, tie ir beisbolisti, kas ir ielaisti Raiders mājas spēļu arēnā.

Bet, ja skatāmies tā tīri fanu ziņā, tad LA "Raiders" piestāvētu daudz labāk. Komanda ar ļoti interesantu vēsturi, ar savu, teiksim tā, attieksmi, turklāt ar lielu potenciālu un labiem jaunajiem talantiem.

     [+] [-]

, 2016-01-05 15:21, pirms 9 gadiem
labāk Rams.

to Raiders un Chargers kopējā stadiona plānu es nesaprotu. viņi taču vienā divīzijā spēlē.

     [+] [-]

, 2016-01-05 19:29, pirms 9 gadiem
Man ļoti patīk Rams tādi kādi viņi ir! Negribu Rams nosaukumu redzē LA. Vai pārcelšanās nozīmē arī nosaukumu maiņu?

Es labprāt Raiders - SanFran pietiek jau ar 49ers un Chargers piedien būt Sandjego

     [+] [-]

, 2016-01-06 16:13, pirms 9 gadiem
Kurš zin kā skatīties nfl uz datora?

     [+] [-]

, 2016-01-06 23:29, pirms 9 gadiem
nflstreaming.net vai firstrowsports