Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Savainojumi un "Packers" pirmais zaudējums - NFL astotā nedēļa

Juris Miņins
Juris Miņins

Savainojumi un "Packers" pirmais zaudējums - NFL astotā nedēļa
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt ar spēli starp Karolīnas "Panthers" un Indianapolisas "Colts" noslēdzās Nacionālās futbola līgas (NFL) astotā spēļu kārta un tajā neiztika bez spožas spēles un sāpīgiem zaudējumiem.

Uz nedēļas aizraujošākās spēles titulu noteikti var pretendēt Ņujorkas "Giants" un Ņūorleānas "Saitns" cīņa, kur abi saspēles vadītāji, Īlajs Menings un Drū Brīzs, uzstādīja savus personiskos rekordus vienā spēlē gūto rezultatīvo piespēļu skaita ziņā, izdarot, attiecīgi, sešas un septiņas rezultatīvas piespēles. Jāpiebilst, ka septiņas rezultatīvas piespēles ir arī NFL vienas spēles rekords. Pašā mačā, pateicoties, pēdējās sekundēs realizētam tiešajam brīvsitienam ar 52:49 uzvaru svinēja "Saints".

Savukārt Sanfrancisko "49ers" turpina vajāt neveiksmes un vēl ne tik senā pagātnē viena no NFL spēcīgākajām komandām pašlaik, kā izskatās, šo sezonu jau ir norakstījusi. Vispirms viņi ar 6:27 piekāpās Sentluisas "Rams", bet pēc šī zaudējuma paziņoja, ka Kolins Kaperniks, komandas pēdējo sezonu pirmais numurs, tiek nosēdināts uz rezervistu soliņa, lai vietu dotu Bleinam Gabertam. Savukārt jau nedaudz vēlāk, šonakt, Sanfrancisko uz Tampabeju aizsūtīja vienu no savas komandas simboliem, balsta uzbrucēju Vernonu Deivisu, kurš "49ers" krāsas pārstāvēja desmit gadus.

Savukārt, runājot par komandām, kuras vēl nav zaudējušas, jāsaka, ka šis pulciņš ir palicis retāks, jo astotajā nedēļā savā starpā spēlēja Grīnbejas un Denveras komandas. Diezgan pārliecinošā manierē ar 29:10 šajā cīņā uzvaru svinēja "Brocnos", kuri uz šo brīdi arī ir visas līgas līderi. Tāpat bez zaudējumiem turpina cīnīties Sinsinati "Bengals", Jaunanglijas "Patriots" un Karolīnas "Panthers".

Tomēr, šajā nedēļā neiztika arī bez savainojumiem un, iespējams, tieši savainojumu tēma arī ir tā, kas vislabāk raksturo šo spēļu kārtu. Stīvs Smits, Mets Fortē, Rikardo Lokets, Līveons Bels, Raiens Fitzpatriks un Dženo Smits, Redžijs Bušs, kā arī vairāki citi tika iekļauti ziņojumos par savainojumiem un lielākajai daļai no viņiem sezona arī ir beigusies.

NFL regulārā sezona, astotā nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
DolphinsPatriots7:36
CardinalsBrowns34:20
LionsChiefs10:45
BuccaneersFalcons23:20
49ersRams6:27
GiantsSaints49:52
VikingsBears23:20
ChargersRavens26:29
BengalsSteelers16:10
TitansTexans6:20
JetsRaiders20:34
SeahawksCowboys13:12
PackersBroncos10:29
ColtsPanthers26:29

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2015-11-03 14:19, pirms 9 gadiem
Lazarete ellīga

     [+] [-]

, 2015-11-04 09:37, pirms 9 gadiem
vernons davis uz Denveru.........
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja