Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Colts" plāno atlaist treneri Pagano

Juris Miņins
Juris Miņins

"Colts" plāno atlaist treneri Pagano
Čaks Pagano
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Indianapolisas "Colts", kā tiek ziņots, neplāno pagarināt darba attiecības ar savu galveno treneri Čaku Pagano.

Indianapolisas "Colts", nesagaidot regulārās sezonas beigas, kuras vēl var atnest zināmus pārsteigumus, tajā skaitā Indianapolisas komandas iekļūšanu izslēgšanas mačos, ir izplatījusi neoficiālu, taču ļoti drošu informāciju, ka pēc šīs sezonas viņi neplāno turpināt darba attiecības ar Čaku Pagano.

Pagano pirms kāda laika bija noraidījis "Colts" komandas līguma piedāvājumu, bet vienības sniegums šajā sezonā, pat neskatoties uz iespējamo tās turpinājumu izslēgšanas mačos, nav pārliecinošs, kas arī saprotams, jo vienībai ir problēmas ar savainojumiem, tajā skaitā traumu ir guvis arī vienības sākumsastāva saspēles vadītājs Endrjū Laks. Kā arī, kas tiek neoficiāli norādīts, trenerim ir nopietnas domstarpības ar komandas ģenerālmenedžeri Raienu Grigsonu un abi gandrīz nemaz nekomunicē savā starpā.

Šo faktoru dēļ ir nolemts, ka, neskatoties uz to, ka Pagano ir viens no uzvaras nesošākajiem pašlaik strādājošajiem NFL treneriem, viņš Indianapolisā nepaliks. Taču tāpat arī Grigsona vieta komandā nav stabila, jo viņš jau, tikpat neoficiāli, ir norādījis, ka palīdzēs atrast jaunu galveno treneri, taču, ja šis treneris vēlēsies citu ģenerālmenedžeri, viņš arī ir gatavs aiziet.

Indianapolisas "Colts", kuri šosezon ir tikuši pie septiņām uzvarām un piedzīvojuši astoņu zaudējumus, pašlaik atrodas AFC dienvidu divīzijas otrajā vietā un, lai iekļūtu "play-off" viņiem vajag pēdējā nedēļā uzvarēt pašiem un cerēt uz Hjūstonas "Texans" neveiksmi.

Interesanti, ka vēl nesen pats Čaks Pagano izteicās, ka viņš darīs visu, lai "Colts" iekļūtu izslēgšanas mačos un tādējādi viņš varētu saglabāt savu galvenā trenera amatu Indianapolisā.

Kā arī...

Bufalo "Bills" arī plāno savas tālākās darbības starpsezonā un jau zina, ko vēlas atlaists. Viņi gan atlaidīs nevis treneri, bet spēlētāju – aizsargu Mario Viljamsu. Iemesls šādai rīcībai ir spēlētāja un galvenā trenera Reksa Raiena nesaskaņas.

Sezonas pēdējā spēlē Denveras "Broncos" uzbrukumu vadīs Broks Osveilers, bet Peitons Menings, kurš jau ir atkopies no savainojuma, maču sāks no laukuma malas.

Savukārt no laukuma malas, bet bez iespējām iesaistīties mačā, visdrīzāk, sezonas pēdējo maču sāks gan Klīvlendas "Browns" problēmu nomāktais saspēles vadītājs Džonijs Manzels, kuram ir konstatēts smadzeņu satricinājums, gan Džadevons Klaunijs no Hjūstonas "Texans" aizsardzības rindām, kuram ir savainota kāja.

Visbeidzot Odels Bekhems no Ņujorkas "Giants" ir paziņojis, ka viņš ir guvis mācību sakarā ar diskvalifikāciju, ko viņam piešķīra par nepamatotu agresiju pret Karolīnas "Panthers" aizsargiem, taču tajā pašā laikā norādīja, ka viņš nedomā neko mainīt savā uzvedībā.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-01-01 17:21, pirms 9 gadiem
Mums tā kā po,ja,nu, uz dinamo.

     [+] [-]

, 2016-01-01 23:26, pirms 9 gadiem
Ar tādu uzvārdu nemaz nevajadzēja ņemt, jau uzreiz skaidrs, ka ilgi nenoturēsies.