Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

"Taurus" un "Tomo" punktus sadala līdzīgi

"Taurus" un "Tomo" punktus sadala līdzīgi
Andris Rikmanis (BBHL foto)

Lāčplēša dienas pašā pievakarē Inbox ledus hallē tikās BBHL D līgas komandas "Taurus" un "Tomo". Lēnā un kļūdām bagātā spēle beidzās neizšķirti 3:3.

Spēles rezultātu atklāja Tomo hokejisti, jau piektajā minūtē gūstot pirmos vārtus. Neskatoties uz to, ka spēlētāji pielaida ļoti daudz kļūdas, izcili spēlēja vārtsargi un izlīdzinājumu Taurus panāca tikai perioda beigās, kad rezultatīvs bija Jānis Astahovs no Riharda Putniņa un Andra Dreiškena piespēlēm. Prieki gan bija īsi, jo trīsdesmit sekundes vēlāk ar otro vārtu guvumu izcēlās V.Frolovs atkal izvirzot vadībā Tomo. Pirmais periods noslēdzās ar Tomo pārsvaru.

Otrajā periodā Taurus hokejisti metās atspēlēties. Ilgi nebija jāgaida, pēc lieliska izgājiena, divi pret vienu, jau otros vārtus sezonā un otro spēli pēc kārtas guva Valts Ozoliņš pēc Gata Ošiņa piespēles. Valtam atlika ripu raidīt tukšos vārtos. Spēle turpinājās tik pat līdzīgi kā iesākusies un nepilnas piecas minūtes vēlāk vārtus atkal guva Tomo hokejisti. Šoreiz tas bija komandas kapteinis J.Rudovičs. Līdz otrā perioda beigām bija atlikušas divas minūtes. Taurus spēlētājus neapmierināja zaudējums, kas atspoguļojās gan laukumā, gan uz tablo. Divpadsmit sekundes līdz otrā perioda beigu signālam vārtus guva Andris Dreiškens no Andreja Berseņeva piespēles.

Trešajā periodā bija jūtama abu komandu vēlme saglabāt vismaz vienu punktu pēc tik smagas spēles. Abas komandas vairāk domāja par aizsardzību. Spēle noslēdzās neizšķirti 3:3

Resurss: hk-taurus.lv