Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Par JAHL playoff vērtīgāko spēlētāju atzīst čempiones uzbrucēju Strādnieku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par JAHL playoff vērtīgāko spēlētāju atzīst čempiones uzbrucēju Strādnieku
Kevins Strādnieks un Edgars Buncis. Foto: LHF

Nosaukti Jaunatnes attīstības hokeja līgas (JAHL) labākie spēlētāji 2021./2022. gada sezonā.

Par regulārā turnīra vērtīgāko spēlētāju jeb MVP nosaukts HS “Rīga” komandas uzbrucējs Kristers Ansons. 16 gadus vecais hokejists 26 spēlēs izcēlās ar 24 vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm.

Labākā aizsarga balva nonāca Toma Bāreņa kontā no HS “Kurbads” vienības. Viņš 29 cīņās iekrāja 27 (10+17) punktus un bija rezultatīvākais aizsargs.

Tikmēr labākā vārtsarga godu regulārajā čempionātā iemantoja Arginto Milbergs (HS “Kurbads”), kurš 21 cīņā vidēji ielaida 2.44 ripas. Jāizceļ, ka vārtsargam Milbergam šajā sezonā ir arī viens vārtu guvums un divas rezultatīvas piespēles.

Savukārt labākais uzbrucējs JAHL pērnajā sezonā bija Matīss Bīriņš no HS “Kurbads”. Viņš 24 spēlēs iekrāja 44 (25+19) rezultativitātes punktus.

Visbeidzot par izslēgšanas spēļu MVP jeb vērtīgāko spēlētāju nosaukts Kevins Strādnieks no čempionvienības “Zemgale/Juniors”. 17 gadus vecais Strādnieks septiņos mačos iemeta astoņus vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles.

JAHL finālsērijā līdz divām uzvarām “Zemgale/Juniors” ar 2-0 apspēlēja HK “Tukums/Venta 2002”.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/7117/pazi...