Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Šovakar sagaidāma Videla atgriešanās, Daugaviņš spēlēs centra pozīcijā

Jānis Celmiņš

Šovakar sagaidāma Videla atgriešanās, Daugaviņš spēlēs centra pozīcijā
Līnuss Videls. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Rīgas ''Dinamo'' komanda šovakar savā laukumā uzņems Maskavas ''Spartak'' ar uzbrucējiem Kasparu Daugaviņu un Mārtiņu Karsumu priekšgalā. Šajā cīņā sagaidāma arī “Dinamo” līdera Līnusa Videla atgriešanās laukumā, vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Vairākas spēles izlaidušais rīdzinieku līderis Videls ilgāku laiku ārstēja savainojumu, taču šovakar viņš būs laukumā. Zviedra prombūtnē “Dinamo” bija lielas problēmas ar skaitliskā vairākuma realizēšanu. Sausā sērija vairākumā gan tika patraukta pēdējā spēlē pret Maskavas “Dynamo”, kurā rīdzinieki gan piedzīvoja zaudējumu ar 2:3.

Videls šosezon piedalījies 41 “Dinamo” spēlē, iekrājot 41 punktus (21+20), joprojām esot komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Šovakar uz “Arēnas Rīga” ledus redzēsim arī abus Maskavas “Spartak” spēlējošos latviešus. Mārtiņš Karsums neslēpj, ka vairāku spēļu izlaišana nav bijusi saistīta ar veselības problēmā, bet gan bijis trenera lēmums, un šovakar viņš spēlēs. “Spartak” kreklā redzēsim arī Kasparu Daugaviņu, kurš spēlēs sev neierastajā centra pozīcijā. "Spartak" šobrīd saskaras ar problēmām centra uzbrucēju pozīcijā, tāpēc par vienu no šīs pozīcijas lāpītājiem izvēlēts Latvijas izlases kapteinis.

“Dinamo” Rietumu konferences turnīra tabulā šobrīd ieņem devīto vietu un turpina cīņu par vietu KHL izslēgšanas spēlēs. Rīdzinieku tiešā konkurente “Sochi” šovakar spēlēs ar līgas pastarīti Bratislavas ''Slovan''.

     [+] [-]

, 2019-01-31 12:25, pirms 5 gadiem
Ceram uz pozitivu iznakumu sovakar!! Tos punktus vajaga kā ēst!!

     [+] [-]

, 2019-01-31 12:27, pirms 5 gadiem
Tas tik butu feini,ja Slovans uzvilktu Socus sovakar 😁👌

  +1 [+] [-]

, 2019-01-31 14:42, pirms 5 gadiem
Daugaviņam centra pozīcija, protams, nav pamata izvēle, bet saukt to par neierastu arī ir pārspīlēti.

     [+] [-]

, 2019-01-31 18:08, pirms 5 gadiem
Var apsveikt ar atgriešanos pēc traumas. Ir pieteikts spēlei.