Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam goda vārti sakāvē pret Maskavas "Dynamo"

Emils Ozerinskis

Daugaviņam goda vārti sakāvē pret Maskavas "Dynamo"
Kaspars Daugaviņš. Foto: hcvityaz.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā pamatīgu sakāvi piedzīvoja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Podoļskas "Vityaz", savā laukumā ar 1:5 piekāpjoties Maskavas "Dynamo". Daugaviņš spēles izskaņā guva bruņinieku vienīgos vārtus.

Podoļskas "Vityaz" cīņa pret Maskavas "Dynamo" izvērtās pavisam neveiksmīga. Lai gan pirmo periodu komandas noturēja uz nullēm, taču otrajā trešdaļā "Dynamo" sameta bruņinieku vārtos trīs ripas. Noslēdzošās trešdaļas ievadā maskavieši raidīja vārtos vēl divas ripas, liekot "Vityaz" attapties pie rezultāta 0:5. Spēles izskaņā no barankas uz rezultāta tablo mājiniekiem ļāva izvairīties Kaspars Daugaviņš, kurš spēles 55. minūtē guva Podoļskas komandas goda vārtus, panākot rezultātu 1:5. "Dynamo" šajā spēlē nomētāja pretiniekus, pa "Vityaz" vārtiem metot 46 reizes. Mājinieki tikmēr izdarīja 29 metienus.

"Vityaz" pirmās maiņas uzbrucējs Daugaviņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 20 sekundes, gūstot komandas vienīgos vārtus un kopumā izdarot četrus metienus. Daugaviņš bloķēja arī divus metienus un pielietoja divus spēka paņēmienus pret pretinieku komandas spēlētājiem. Latviešu uzbrucējam šovakar gūtie vārti bija 11. sezonā, kas kopējo punktu skaitu ļāvis palielināt līdz 33.

Latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš palika uz rezervistu soliņa Helsinku "Jokerit" spēlē pret Sanktpēterburgas SKA. Somijas komanda izvirzījās vadībā spēles desmitajā minūtē, izceļoties Veli Mati Savalainenam, bet mača otrajā periodā "Jokerit" pārsvaru dubultoja Džordans Šrēders - 2:0. Septiņas minūtes pirms mača izskaņas intrigu atgrieza Jevgeņijs Timkins, gūstot SKA pirmos vārtus, taču tie Sanktpēterburgas komandai tā arī palika vienīgie, Kalniņa pārstāvētajai vienībai svinot panākumu ar 2:1.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kuras treneru korpusā strādā Sandis Ozoliņš, ar rezultātu 6:5 guva panākumu pār Jaroslavas "Lokomotiv". Savukārt Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā "Avangard" ar rezultātu 3:3 nospēlēja spēles pamatlaikā pret Ķīnas komandu "Kunlun Red Star". Pēcspēles metienos gan "Avangard" piekāpās, taču jāatzīmē tas, ka ar vārtu guvumu Hārtlija trenētajā vienībā izcēlās komandas jaunpienācējs Iļja Kovaļčuks.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles 30. decembrī

SpēleRezultāts
Spartak - Dinamo (R)2:5
Avangard - Kunlun Red Star3:4 PM
Barys - Metallurg3:2 OT
Torpedo - Lokomotiv6:5
Dynamo (Mi) - Neftekhimik4:5
Vityaz - Dynamo (M)1:5
Sochi - Severstal6:2
Jokerit - SKA2:1

Izmantotie resursi:
https://en.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-12-30 21:22, pirms 3 gadiem
Kas ar Kalninu? Calis jau netiek spelet kadas 5 speles pec kartas, bet treneris vartos liek vislaik to zviedru.

  -2 [+] [-]

, 2020-12-30 21:24, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Kas ar Kalninu? Calis jau netiek spelet kadas 5 speles pec kartas, bet treneris vartos liek vislaik to zviedru.
Vecie niķi..uz korķa atkal uzkāpis..

  +1 [+] [-]

, 2020-12-30 22:43, pirms 3 gadiem
Jawell rakstīja: Vecie niķi..uz korķa atkal uzkāpis..
Divainakais, ka izbraukuma vins par 2 sples netika pieteikts, ka 2. vartusargs. Tas liek domat vainu kada mikrotrauma vai ari konflikts ar treneri. Par dzersanu nav dzirdets

     [+] [-]

, 2020-12-30 23:20, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Divainakais, ka izbraukuma vins par 2 sples netika pieteikts, ka 2. vartusargs. Tas liek domat vainu kada mikrotrauma vai ari konflikts ar treneri. Par dzersanu nav dzirdets
Kalniņš un ar kādu konfliktē?

Vienkārši treneri kārti liek uz vienu v/sargu, tuvojas play off, nevar tur raustīties, ir jāizšķiras kurš spēlēs un kuram uzticēsies, treneris izskatās ka liek uz zviedru.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-30 23:21, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Divainakais, ka izbraukuma vins par 2 sples netika pieteikts, ka 2. vartusargs. Tas liek domat vainu kada mikrotrauma vai ari konflikts ar treneri. Par dzersanu nav dzirdets
Daudzās komandās kad ir 2 labi v/sargi nereti otru nemaz nepiesaka spēlei, tas ir normāli un nekā pārdabiska tur nav!

     [+] [-]

, 2020-12-31 00:21, pirms 3 gadiem
Abus iespēlē, playoff komandām vajag 2 labus vārtsargus