Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Futbola superzvaigzne Ronaldu 19 dienu laikā beidzot ticis vaļā no Covid-19

Agris Suveizda

Futbola superzvaigzne Ronaldu 19 dienu laikā beidzot ticis vaļā no Covid-19
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas futbola klubs Turīnas "Juventus" paziņojis, ka Krištianu Ronaldu vairs nav nepieciešams ievērot pašizolāciju, ko portugālim nācās darīt gandrīz trīs nedēļas.

"Krištianu Ronaldu tika veikta Covid-19 pārbaude, un tās rezultāts bija negatīvs. Spēlētājs tādējādi pēc 19 dienu ilgas saslimšanas ir izārstējies no Covid-19, un viņam vairs nav nepieciešama pašizolācija mājās," teikts kluba paziņojumā.

Pieredzējušajam uzbrucējam pozitīvas Covid-19 analīzes tika atklātas pēc Portugāles izlases izbraukuma spēles Francijā (0:0), kurā Ronaldu aizvadīja visas 90 minūtes. Pozitīvu analīžu dēļ Ronaldu nevarēja piedalīties valstsvienības mājas spēlē pret Zviedriju (3:0), kā arī izlaida četras spēles klubu turnīros, Turīnas "Juventus" šajā periodā samierinoties ar tikai vienu uzvaru – 2:0 Čempionu līgā pār Kijivas "Dynamo". A sērijā neizšķirts 1:1 tika fiksēts gan pret "Crotone", gan "Hellas Verona", bet aizvakar "Juventus" mājās ar 0:2 piekāpās "Barcelona".

Arī pirms spēles pret "Barcelona" Ronaldu vēl bija pozitīvas analīzes, par ko futbolists pēcāk pukojās sociālajos tīklos. Iepriekš ar mediju un sociālo tīklu starpniecību Ronaldu kašķējās ar Itālijas sporta ministru Vinčenco Spadaforu, kurš spēlētāju vainoja Covid-19 protokola pārkāpšanā. Ronaldu šosezon izlases un kluba rindās ir aizvadījis četras spēles un guvis piecus vārtus.

Turīnas "Juventus" līdz izlašu pauzei atlikušas trīs izbraukuma spēles – A sērijā pret "Spezia" un Romas "Lazio" un Čempionu līgā pret Budapeštas "Ferencvaros". Savukārt Portugāles izlase novembrī uzņems Andoru un Franciju un viesosies Horvātijā.

Izmantotie resursi:
https://www.juventus.com/en/news/ar...