Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam uzvara pār Bukartu, Kazaņas "Ak Bars" atspēlējas no 0:3

Agris Suveizda

Daugaviņam uzvara pār Bukartu, Kazaņas "Ak Bars" atspēlējas no 0:3
Kaspars Daugaviņš. Foto: hcvityaz.ru

Kontinentālajā hokeja līgā šovakar no latviešu spēlētājiem uz ledus kāpa Roberts Bukarts un Kaspars Daugaviņš, kuru pārstāvētās komandas tikās savā starpā Bukarta Čerepovecas "Severstal" mājās ar 0:3 piekāpās Daugaviņa Podoļskas "Vityaz".

Podoļskas "Vityaz" vadību ieguva 26. minūtē, realizējot vairākumu, bet punktu spēlei pielika 70 sekundes līdz pamatlaika beigām – 3:0. Kaspars Daugaviņš kopā ar Aleksandru Dergačovu un Aleksandru Sjominu spēlēja uzvarētāju pirmajā maiņā un uz ledus pavadīja 18 minūtes un 42 sekundes (otrais rādītājs starp uzbrucējiem), izdarīja vienu metienu, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un bloķēja vienu metienu.

Čerepovecas "Severstal" trešajā maiņā darbojās Roberts Bukarts, kurš aizvadīja 11 minūtes un 49 sekundes un izdarīja divus metienus pa vārtiem. Vairāk nekā pusi spēles laika Bukarts ieguva pirmajā trešdaļā, kad uz ledus bija sešas minūtes un 20 sekundes. "Vityaz" svinēja otro uzvaru pēc kārtas, bet "Severstal" tas bija tikai otrais zaudējums sešos mačos.

Austrumu konferences līdere Kazaņas "Ak Bars" mājās pirmajā trešdaļā trīsreiz neizturēja mazākumu, taču spēja atspēlēties no 0:3 un beigās ar 5:3 pārspēja Novosibirskas "Sibir". Visos "Sibir" vārtu guvumos piedalījās Viktors Komarovs, kuram divi precīzi metieni un rezultatīva piespēle. Līdzīgā situācijā bija Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas guva agrus vārtus, tad ielaida trīs mazākumos, tomēr izšķirošajā periodā guva četrus vārtus un ar 6:3 uzveica Minskas "Dinamo". Minskiešu rindās trīs rezultatīvas piespēles Brendonam Kozunam.

Savukārt Austrumu konferences pastarīte Pekinas "Kunlun Red Star" bez Gunāra Skvorcova, kurš nav spēlējis kopš 29. septembra, izbraukumā ar 1:2 piekāpās Nursultanas "Barys".

KHL 30. oktobrī

SpēleRez
Barys – Kunlun Red Star2:1
Metallurg – Salavat Yulaev1:4
Traktor – Dinamo R5:1
Ak Bars – Sibir5:3
Severstal – Vityaz0:3
Torpedo – Dinamo Mn6:3
Neftekhimik – Amur1:3
Lokomotiv – Dynamo M3:2

Izmantotie resursi:
https://text.khl.ru/text/872573.html

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!