Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Rugins: "Kurzemes derbijs pret čempionu - kas var būt aizraujošāks?"

Rugins: "Kurzemes derbijs pret čempionu - kas var būt aizraujošāks?"
Ritvars Rugins
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

"Ventspils" futbola kluba pussargs Ritvars Rugins dienu pirms SMScredit.lv Virslīgas čempionāta spēles pret "Liepāju" kluba mājaslapā publicētajā intervijā atzīst, ka gan komandas, gan personīgais sniegums strauji uzlabojies pēc Pola Ešvorta kļūšanas par galveno treneri.

"Ja agrāk mēs aizrāvāmies ar to, ka daudz laka paturējām bumbu savā laukuma pusē, tad tagad tā nav. Mēs gribam, lai spēle pārsvarā ritētu pretinieka laukuma pusē! Presingojam un darām visu, lai bumba neviesotos mūsu laukuma pusē. Tāds futbols arī noved pie tā, ka mums ir daudz vārtu momentu, mēs esam asi uzbrukumā un gūstam vārtus," Rugins skaidro, kas komandas sniegums mainījies pēc Pola Ešvorta kļūšanas par galveno treneri.

Arī sava individuālā snieguma uzlabošanos Rugins skaidroja ar jauna trenera atnākšanu: "Jau runāju par pārmaiņām taktiskajā plānā, kuras man dod iespēju būt asākam uzbrukumā nekā agrāk. Pols brīnišķīgi visu paskaidro, kur un kuram jāatrodas uzbrukumu laikā, kā komandai jādarbojas. Tas nes augļus."

Jau rītdien ventspilnieki savā laukumā uzņems priekšlaikus par čempioni kļuvušo "Liepāju", un Rugins sola kārtīgu cīņu: ""Ventspils" cīnās par medaļām, un acīmredzams, ka tādā situācijā mūs apmierinās tikai trīs punkti. Nezinu, kādā noskaņojumā pie mums atbrauks "Liepāja" - kad izcīni čempionu titulu, tas paņem ļoti daudz emociju. Tomēr vienalga nešaubos, ka pretinieks spēlēs tikai uz uzvaru, gribēs uzvarēt "Ventspili" derbijā jau čempionu statusā. Mēs to nedrīkstam pieļaut![..] Kurzemes derbijs pret čempionu - kas var būt aizraujošāks? "Ventspili" apmierinās tikai uzvara, mēs noskaņojamies tikai uz to, un esam gatavi izdarīt visu, lai pēc fināla svilpes cilvēki aizietu mājās apmierināti un priecīgi."

Pilnu interviju ar Ritvaru Ruginu iespējams izlasīt šeit:
FK Ventspils


, 2015-10-30 19:35, pirms 9 gadiem
Jebkas, pat semku lobīšana. Ja neticat izskaitiet skatītājus...
, 2015-10-30 20:09, pirms 9 gadiem
Īstos Kurzemes derbijus varēsim skatīt nākamsezon, šosezon......Nu sorry, lai vai ko tur FKL treneri liktu pamatsastāvā, ticamības pakāpe FKL uz trīs punktiem topošajā spēlē ir ļoti zema.
, 2015-10-30 22:59, pirms 9 gadiem
Ir grūti spriest par prognozēm,ja vienam klubam neko nevajag,bet otram vajag kā ēst.Tomēr daudzreiz dzīvē pierādījies,ka tam, kam neko nevajag,tomēr uzvar.Tā ka nesteigsimies ar secinājumiem.Tikai viens ir skaidrs,kas tiks runāts pēc mača,vienas vai otras komandas uzvaras gadījumā.
, 2015-10-31 01:17, pirms 9 gadiem
uz VOC
Roberts Zelmanis. Foto: LFF

Zviedrijā miris bijušais Latvijas jaunatnes futbola izlašu spēlētājs Zelmanis

Zviedrijas medijā "Helagotland" publicētas ziņas par jauna vīrieša ķermeņa bez dzīvības pazīmēm atrašanu Zviedrijas otrajā lielākajā salā Ēlandē. Bojā gājušais ir bijušais Latvijas jaunatnes futbola izlašu spēlētājs un vairākus Virslīgas klubus pārstāvējušais Roberts Zelmanis.
Rodrigo Gaučis. Foto: Aiga Veisa
9

"Grobiņa" satriec Latgales blici un mūk prom no "Liepājas"

"Tonybet" Virslīgā savu lielāko uzvaru ceturtdienas vakarā atkārtoja "Grobiņas" futbolisti, kuri ar rezultātu 3:0 apspēlēja viesus no tālās Daugavpils. Divus vārtus kurzemnieku labā guva Rodrigo Gaučis.
Oskars Kļava, Maksims Veršiņins un Gatis Kalniņš. Foto: Jānis Līgats
9

"Valmiera" atkal smeļas papildspēkus Liepājā, Kalniņam asistēs Kļava

Šomēnes treneru štābā pamatīgas pārmaiņas piedzīvojusī "Valmiera" paziņojusi, ka par Virslīgas tabulas trešās vietas īpašnieces galvenā trenera Gata Kalniņā palīgu komandas treneru štābā kļuvis bijušais Latvijas izlases aizsargs Oskars Kļava.