Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Krosbijs: "PK noslēgums bija traks; vēlos spēlēt Phjončhanā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Krosbijs: "PK noslēgums bija traks; vēlos spēlēt Phjončhanā"
Siddnijs Krosbijs (centrā) ar Pasaules kausu
Foto: nhl.com

Pasaules kausa ieguvējs, rezultatīvākais un vērtīgākais spēlētājs Sidnijs Krosbijs (29) atzīst, ka turnīra noslēgums sanāca traks. Varenais kanādietis cer piedalīties Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, kaut gan Nacionālās hokeja līgas spēlētājiem joprojām nav dota zaļā gaisma.

PK otrajā finālspēlē Kanādas izlase 58. minūtē vairākumā panāca izlīdzinājumu pret Eiropas izlasi, bet pamatlaika pēdējā minūtē mazākumā izrāva uzvaru (2:1). Līdz ar to PK finālsērijā līdz divām uzvarām kanādieši triumfēja ar 2-0. "Trešais mačs mūsu plānos nekādi neietilpa. Kad guvām ļoti svarīgus vārtus vairākumā, domājam tikai par tikšanu līdz papildlaikam, turklāt vēl bijām spiesti spēlēt mazākumā. Atrisinājums sanāca traks, Breda Maršāna vārtu guvumu neviens negaidīja, taču šis panākums mums bija ļoti vajadzīgs," notikumus komentē Sidnijs Krosbijs.

Pagaidām nesekmējas ar pārrunām par Nacionālās hokeja spēlētāju piedalīšanos 2018. gada olimpiskajās spēlēs, kas risināsies Dienvidkorejas apgabalā Phjončhanā. "Divas reizes esmu piedalījies olimpiādē, tā bija lieliska pieredze. Netaisos nevienam uzspiest savu viedokli, taču varu teikt, ka pārstāvēt savu valsti turnīros ar visu labāko piedalīšanos ikvienam hokejistam ir kaut kas īpašs. Ceru, ka visi jautājumi tiks atrisināti un varēšu spēlēt nākamajā olimpiādē," atzīst slavenais kanādiešu uzbrucējs.

Kā jau ziņots, aizvadītajā naktī Kanādas izlases kapteinis Sidnijs Krosbijs tika pasludināts par Pasaules kausa vērtīgāko spēlētāju (MVP).


Pasaules kausa rezultatīvākie spēlētāji

#hokejistsvalstspunkti
1.Sidnijs KrosbijsKanāda3+7=10
2.Breds MaršānsKanāda5+3=8
3.Patrīss BeržeronsKanāda4+3=7
4.Džonatans TeivzsKanāda3+2=5
5.Mets DušeinsKanāda2+2=4

Izmantotie resursi:
wch2016.com
rsport.ru

  +5 [+] [-]

, 2016-09-30 13:52, pirms 8 gadiem
Protams, ka olimpiskajās spēlēs NHListiem ir jāspēlē! Nevaru iedomāties OS bez labākajiem pasaules spēlētājiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-30 15:33, pirms 8 gadiem
butu stulbi ,ka NHL hokejisti nepiedlītos OS , jo viņi paši vēlas pārstāvēt savas izlases , ašķirībā no NBA basketbolistiem kuriem ir bail spēlēt , ja nav noslēgts līgums ar klubu

     [+] [-]

, 2016-09-30 15:39, pirms 8 gadiem
Daudz ko tu vēlies.
Kā naudasmaisi pateiks, tā darīsi.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-30 16:26, pirms 8 gadiem
Kā jau Juris Miņins turnīra ievada rakstā minēja, bija jābūt kādam iemeslam, kāpēc PK pēc 12 gadu pauzes atgriezās. Citu reālu iemeslu, kā OS aizvietošanu, es neredzu.

  +3 [+] [-]

, 2016-09-30 17:18, pirms 8 gadiem
No šīs CAN izlases Krosbijs, Beržerons, Teivzs un Perijs jau mierīgi var beigt spēlētāja karjeru , visi 4 nozīmīgākie hokeja tituli (OS, PK, PČ un Stenlija kauss) viņiem jau ir...nu uz vecumdienām vēl var uz Krieviju aizlaist, un "pacelt" Gagarinu.... Bet - jā OS bez NHL hokejistiem - grūti iedomāties

     [+] [-]

, 2016-09-30 18:54, pirms 8 gadiem
Arnini rakstīja: No šīs CAN izlases Krosbijs, Beržerons, Teivzs un Perijs jau mierīgi var beigt spēlētāja karjeru , visi 4 nozīmīgākie hokeja tituli (OS, PK, PČ un Stenlija kauss) viņiem jau ir...nu uz vecumdienām vēl var uz Krieviju aizlaist, un "pacelt" Gagarinu.... Bet - jā OS bez NHL hokejistiem - grūti iedomāties
Tas ir viņu darbs, hobijs un dzīvesveids. Neviens hokejists nepiekāpsies Stenlija kausa izcīņā tikai tāpēc, ka "man jau ir".

  +1 [+] [-]

, 2016-09-30 20:48, pirms 8 gadiem
Arnini rakstīja: No šīs CAN izlases Krosbijs, Beržerons, Teivzs un Perijs jau mierīgi var beigt spēlētāja karjeru , visi 4 nozīmīgākie hokeja tituli (OS, PK, PČ un Stenlija kauss) viņiem jau ir...nu uz vecumdienām vēl var uz Krieviju aizlaist, un "pacelt" Gagarinu.... Bet - jā OS bez NHL hokejistiem - grūti iedomāties
Tevis nosauktie var dibināt savu četrkāršā zelta klubu, kur vienreiz gadā visi satiekas sēzonas pārtraukumā, kādā ekskluzīvā kūrortā. Visi paņem līdzi savas medaļas, gredzenus, diplomus utt, papīpē cigārus, padzer dārgu viskiju, paskatās bildes un viģikus, pagremdējas atmiņās. nez kko līdzīgu jau neorganizē IIHF ar savu Tripple gold club? Vai tik iedod to bļembu, kad kāds pievienojas?

     [+] [-]

, 2016-10-01 02:40, pirms 8 gadiem
arch122 rakstīja: Tevis nosauktie var dibināt savu četrkāršā zelta klubu, kur vienreiz gadā visi satiekas sēzonas pārtraukumā, kādā ekskluzīvā kūrortā. Visi paņem līdzi savas medaļas, gredzenus, diplomus utt, papīpē cigārus, padzer dārgu viskiju, paskatās bildes un viģikus, pagremdējas atmiņās. nez kko līdzīgu jau neorganizē IIHF ar savu Tripple gold club? Vai tik iedod to bļembu, kad kāds pievienojas?
Tas nav nekāds oficiāls "klubs".
Tas ir vienkārši saraksts ar hokejistiem, kas izcīnījuši trīs vērtīgās godalgas - sasniegums karjerā.

     [+] [-]

, 2016-10-01 11:12, pirms 8 gadiem
blu3 rakstīja: Tas nav nekāds oficiāls "klubs".
Tas ir vienkārši saraksts ar hokejistiem, kas izcīnījuši trīs vērtīgās godalgas - sasniegums karjerā.
tak dod kkādas bļembas tur. Krosbijam vismaz iedeva, kad šis PČ zeltu dabūja. Vai es kko jaucu.