Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Jokičs: "Marejs ir mūsu labākais spēlētājs, un mēs sekojam viņam"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jokičs: "Marejs ir mūsu labākais spēlētājs, un mēs sekojam viņam"
Džamals Marejs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Denveras "Nuggets" otro kārtu sācis ar 125:107 uzvaru pret Fīniksas "Suns". MVP kandidāts Nikola Jokičs pauda, ka komandas labākais spēlētājs ir kanādietis Džamals Marejs.

Džamals Marejs uzvaru kaldināja ar 34 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. Saspēles vadītājs trāpīja sešus tālmetienus. Sešās izslēgšanas spēlēs Marejs vidēji izcēlies ar 28,3 punktiem, 6,8 piespēlēm un 5,5 atlēkušajām bumbām.

"Viņš spēlē neticami. Viņš rāda, uz ko ir spējīgs. Viņš ir mūsu labākais spēlētājs, un mēs sekojam viņam," pauda divas reizes pēc kārtas MVP atzinību saņēmušais Denveras "Nuggets" centrs Nikola Jokičs.

"Par tādiem momentiem sapņo bērnībā, kad sētā met pa grozu," teica Marejs par diviem tālmetieniem 28 sekunžu laikā ceturtajā ceturtdaļā. "Dzīvo šādu mirkļu dēļ, gribi pats radīt šādus momentus. Ilgi gaidīju, kad atkal būšu vesels un varēšu spēlēt šajā līmenī šajā sezonas daļā."

Krustenisko saišu plīsuma dēļ Marejs izlaida visu 2021./22. gada sezonu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-04-30 19:25, pirms gada
Vai tad Marejs nav Tenisists?!

  +2 [+] [-]

, 2023-04-30 19:52, pirms gada
oxa rakstīja: Vai tad Marejs nav Tenisists?!
vai tad tu neesi dezodorants?

     [+] [-]

, 2023-05-01 10:09, pirms gada
euii rakstīja: vai tad tu neesi dezodorants?