Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempiones "Avalanche" līderis klauvē pie durvīm un tuvākajā laikā atgriezīsies laukumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempiones "Avalanche" līderis klauvē pie durvīm un tuvākajā laikā atgriezīsies laukumā
Neitans Makinons. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempiones Kolorado "Avalanche" vadošais centrs Neitans Makinons savainojuma dēļ nav spēlējis kopš decembra ievada, bet drīzumā gaidāma viņa atgriešanās laukumā.

"Cerams, ka redzēsim viņu atgriežamies laukumā līdz Jaunajam gadam. Tādējādi viņš apsteigtu atveseļošanās grafiku. Jau šobrīd viņš klauvē pie durvīm," teica Kolorado "Avalanche" galvenais treneris Džereds Bednārs.

Neitans Makinons ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ izlaidis desmit spēles. Traumu viņš guva 5. decembra zaudējumā pret Filadelfijas "Flyers", un sākotnēji tika prognozēts, ka centrs izlaidīs četras nedēļas.

Šosezon aizvadītajās 23 spēlēs Makinons izcēlies ar astoņiem vārtiem un 34 punktiem. Ceturtdien čempioni uzņems Losandželosas "Kings", bet sestdien gaidāma mājas spēle pret Toronto "Maple Leafs".

"Avalanche" ieņem ceturto vietu Centrālajā divīzijā un balansē uz playoff robežas. Traumas dēļ šosezon nav spēlējis kapteinis Gābriels Landeskūgs, savainojumi ir vēl virknei hokejistu. Pēdējo maču traumas dēļ izlaida arī vārtsargs Pāvels Francouzs.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nathan-mac...