Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pasečņikam četri punkti, Kurucam pieci, Bertāns varētu nespēlēt vēl nedēļu

Rolands Eliņš

Pasečņikam četri punkti, Kurucam pieci, Bertāns varētu nespēlēt vēl nedēļu
Anžejs Pasečņiks spēlē pret "Knicks". Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā traumu novājinātā „Wizards” ar 100:107 piekāpās Ņujorkas „Knicks”, Anžejam Pasečņikam gūstot četrus punktus. Rodions Kurucs tikmēr iemeta piecus punktus pret Hjūstonu, bet Dāvja Bertāna trauma varētu likt viņam izlaist vēl dažas spēles.

Anžejs Pasečņiks nospēlēja 19 minūtes, kurā guva četrus punktus (1p. 2/4, 2p. 1/4) un savāca piecas atlēkušās bumbas, divas no tām uzbrukumā. Viņam arī divas kļūdas un četras piezīmes, kā arī +/- rādītājs mīnus desmit.

„Wizards” šo spēli aizvadīja bez Bredlija Bīla, kurš izlaida pirmo regulārās sezonas maču vairāk nekā divu gadu laikā. Tāpat nespēlēja arī Dāvis Bertāns, izlaižot trešo maču pēc kārtas, un „Wizards” treneris Skots Brukss pirms spēles medijiem norādīja, ka Bertāns varētu nespēlēt vēl apmēram nedēļu.

Vašingtonai toties sastāvā atgriezās Aizeja Tomass, kuram ar metienu precizitāti neveicās (5/21), taču izdevās iemest 20 punktus. Tikpat iemeta arī Džordans Makrejs, taču otro reizi nedēļas laikā pieveikt „Knicks” neizdevās. Ņujorkas komanda bija pārāka ar 107:100, Džūliusam Rendlam iemetot 30 punktus.

Savukārt Rodions Kurucs piedalījās Bruklinas „Nets” izbraukuma spēlē pret Hjūstonas „Rockets”. Viņš nospēlēja 16 minūtes, kurās guva piecus punktus (2p. 1/1, 3p. 1/2) un savāca trīs atlēkušās bumbas, kā arī veica vienu rezultatīvu piespēli. Kurucam arī trīs kļūdas un trīs piezīmes, kā arī +/- rādītājs plus deviņi, kas bija otrs labākais komandā.

Bruklina bezcerīgi zaudēja pirmajā ceturtdaļā (20:42), bet turpinājumā spēja piebremzēt Hjūstonas līderus un gandrīz atspēlēties. Bruklina pietuvojās līdz dažu punktu attālumam, taču beigās tomēr „Rockets” spēlēja pārliecinošāk un uzvarēja ar 108:98.

Hjūstonas uzvarā 44 punktus guva Džeimss Hārdens, trāpot 17 no 27 metieniem no spēles, kamēr Rasels Vestbruks pievienoja 23 punktus un septiņas rezultatīvas piespēles. Bruklinai ar 17 punktiem labākais bija Spensers Dinvidijs, tiesa, viņam izdevās trāpīt tikai sešus no 20 metieniem no spēles.

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo

     [+] [-]

, 2019-12-29 12:04, pirms 4 gadiem
Neiekrita pāris bumbas kam vajadzēja iekrist. Ļoti centīgs Anžejs. Bet aizsardzībā nav tik labi. Grūti būs noturēties sastāvā.