Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Galjāni konfliktē ar Berluskoni meitu un pēc 27 gadu darba pametīs "Milan"

Agris Suveizda

Galjāni konfliktē ar Berluskoni meitu un pēc 27 gadu darba pametīs "Milan"
69 gadus vecais Adriāno Galjāni
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas futbola kluba "Milan" viceprezidents un izpilddirektors Adriāno Galjāni presei paziņojis, ka konflikta dēļ drīzumā pametīs klubu. Galjāni vienā no slavenākajiem pasaules klubiem strādāja kopš 1986.gada.

"Tuvāko dienu laikā atkāpšos no amata. Iespējams, pagaidīšu līdz Čempionu līgas spēlei pret Amsterdamas "Ajax"," Adriāno Galjāni sacīja presei. "Mana reputācija ir cietusi nopietnu triecienu, un es aiziešu ar vai bez finansiālās kompensācijas."

"Paaudžu maiņa ir laba lieta un es to saprotu, taču ne šādā veidā. Bija nepieciešams nedaudz vairāk elegances," Galjāni turpināja. "Mana nākotne? Pirmkārt, nedaudz nolaidīšu tvaiku. Pagaidīšu nelielu laika sprīdi, un tad redzēs. Bet mana mīlestība pret Silvio Berluskoni ir nemainīga."

"Milan" sezonas sākums ir bijis ļoti vājš, un Galjāni saņēmis kritiku ne tikai no medijiem, bet zaudējis uzticību arī fanu un valdes locekles Barbaras Berluskoni acīs. "Milan" īpašnieka Silvio Berluskoni meita Barbara ir publiski kritizējusi Galjāni darbu un apšaubījusi virzienu, kurā "Milan" dodas Galjāni vadībā.

Galjāni kopā ar Silvio Berluskoni "Milan" pārņēma 1986.gadā. Kopš tā laika "Milan" ir izcīnījusi astoņus Itālijas čempiones titulus, piecreiz triumfējusi UEFA Čempionu līgā un piecreiz ieguvusi UEFA superkausu. Tāpat "Milan" kontā ir viens Itālijas kauss, viens FIFA Klubu pasaules kaus un seši Itālijas superkausi.

Šobrīd "Milan", kas pagājušajā sezonā izcīnīja bronzas godalgas, ar 14 punktiem 13 spēlēs A Sērijā ieņem tikai 13.pozīciju. No līderes Turīnas "Juventus" milānieši atpaliek jau par 20 punktiem. UEFA Čempionu līgā "Milan" ieņem otro vietu, un ceļazīmes liktenis izšķirsies pēdējā kārtā, kad "Milan" uzņems tiešo konkurenti Amsterdamas "Ajax".

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

  +1 [+] [-]

, 2013-11-29 17:01, pirms 11 gadiem
Tas gan ir ļoti neforši, dod klubu vadīt savai meitai, faktiski izklaidēt savu meitu uz kluba rēķina... Nez kā Milan fani par to jūtas?

  +2 [+] [-]

, 2013-11-29 17:42, pirms 11 gadiem
Sūda būšana . AC Milan nopārdeva labāko komandas daļu spēlētāju . . jo bija finansiālajās grūtībās .. tas notika ar S.Berluskoni ziņu .. Tad teica , ka paies pāris gadu lai komandaatgūtos .. Klāt nāca Baloteli .. Kaka .. jadod laiks komandai , vel nekas nav zaudets šosezon .. Katra gadijuma AC Milan ir komanda ar imidžu . Pat tas ka pa laikam speleja Ronaldo , Ronaldinjo un D. Bekhems mauprat naca komandas sportiskajiem rezultatiem par labu .. un komandas tēlu tik cēla

  +2 [+] [-]

, 2013-11-29 20:03, pirms 11 gadiem
Sic transit gloria mundi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-29 22:03, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Sic transit gloria mundi
Un aiziet ar blīkšķi. Who pays the piper calls the tune.